Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

ΑΓΡΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΤΣΙΠΡΑ (ΒΙΝΤΕΟ) ! «Να πει σε αυτούς τους μ@λ@κες που τον κολακεύουν την αλήθεια… Ότι δεν ξέρει αγγλικά, δεν ξέρει να ντύνεται…»!


Σφοδρή επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα και κατά του περιβάλλοντός του εξαπέλυσε ο Πέτρος Τατσόπουλος από το στούντιο του ΣΚΑΪ.

Για τον Αλέξη Τσίπρα δήλωσε ότι οι μαλ….. του περιβάλλοντός του πρέπει να τον προστατεύσουν για τα αγγλικά που δεν ξέρει, για το ότι δεν ξέρει να ντύνεται και από τον ίδιο τον εαυτό του. 
«Δεν φοράει γραβάτα όχι σαν άνθρωπος με άποψη, αλλά σαν εκείνος που έχει πάθει Αλτσχάιμερ»...
είπε χαρακτηριστικά.
Για το περιβάλλον του πρωθυπουργού, χρησιμοποίησε εκφράσεις όπως «γλύφτες» και «μαλ….» που τον κολακεύουν, ενώ ενώ, αναφερόμενος στις… αριστερές συνήθειες των κυβερνόντων, έκανε λόγο για «μικροαστούς υποκριτές».
Παράλληλα, τόνισε ότι τόσο ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και η ΝΔ καλλιεργούν την πολιτική οκνηρία, ενώ ο λόγος που χρησιμοποιούν τα νέα στελέχη της πολιτικής σκηνής, παραπέμπει στη δεκαετία του ’70, προσθέτοντας «αυτή είναι η πρόταση της αριστεράς;».
«Δηλαδή ο Τσίπρας, χρησιμοποίησε όλον τον αντικαθεστωτικό λόγο, για να φτάσει να ρωτάει τον Μητσοτάκη αν συμφωνεί ή όχι με το μνημόνιο;», αναρωτήθηκε.
«Πρόκειται για ένα αριστούργημα μαλ….., αυτός που κάνει τον αντικαθεστωτικό, βγάζοντας τον παππού του τον αντάρτη σημαία, προκειμένου να διοριστεί ο ίδιος και οι οικείοι του ως μετακλητοί υπάλληλοι», αναφερόμενος στην υπόθεση του ράπερ – γραμματέα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ, Ιάσονα Σχινά Παπαδόπουλου.

Μεταξύ άλλων είπε: 
«Ο Τσίπρας δεν φοράει γραβάτα σαν άνθρωπος που επιλέγει να μην φοράει γραβάτα. Φαίνεται σαν να μην φοράει γραβάτα από Alzheimer, σαν να το έχει ξεχάσει. 
Αυτόν τον άνθρωποι που έτυχε να τον γνωρίσω, τον Τσίπρα, γιατί δεν τον προστατεύουν; 
Γιατί δεν τον προστατεύουν από τα αγγλικά του που θα έπρεπε να είναι κρατικό μυστικό επτασφράγιστο και όχι να μας τα μοστράρει. 
Γιατί δεν τον προστατεύουν από τις ενδυματολογικές του συνήθειες; 
Γιατί δεν τον προστατεύουν από τον εαυτό του; 
Γιατί; Τόσο πολύ τον έχουν ανάγκη; 
Να τον κολακέψουν επειδή χωρίς αυτόν δεν θα τους ήξερε ούτε ο θυρωρός τους; Αυτούς τους γλείφτες… 
Να πει ο Τσίπρας σε αυτούς τους μαλ…ες που τον κολακεύουν να σταματήσουν να τον κολακεύουν, να του πουν την αλήθεια. Ότι δεν ξέρει αγγλικά, ότι δεν ξέρει να ντύνεται, να του πουν δύο-τρεις αλήθειες που τις βλέπει όλος ο κόσμος, εκτός από τον… γυμνό βασιλιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: