Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Για την Αριστερά η παιδεραστία είναι «σεξουαλική προτίμηση»;

«Δημοσιογράφος» της ΕΦΣΥΝ χαρακτηρίζει την παιδεραστία «σεξουαλική προτίμηση»…

Κάτι πολύ σάπιο συνδέει φασίστες και κόκκινες προβιές
ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΑΟΥΣΒΙΤΣ ΕΩΣ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΝΤΙΤΡΟΥ ΕΝΑ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΟ ΠΕΠΛΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗΣ ΕΠΕΦΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΙ ΤΗΝ ΚΤΗΝΩΔΙΑ.
Φαίνεται ότι η αποκάλυψη για την ζοφερή υπόθεση συμμορίας παιδεραστών με...
κουστούμια που βίαζαν φτωχόπαιδα στην Μολδαβία έχει τεράστιο βάθος. 
Κάποια κυρία Ψαρρά συντάσσεται με τα νεοναζιστικά απόβλητα – που αναμενόμενα υποστηρίζουν τους «Άρειους» παιδεραστές, ας.. μην ξεχνάμε τους μαζικούς βιασμούς και βασανισμούς παιδιών στο Άουσβιτς και αλλού από τους ναζί – κατακεραυνώνει τον Βαξεβάνη και φτάνει στο σημείο να χαρακτηρίζει την παιδεραστία «σεξουαλική προτίμηση»!
Και αυτό το σοκαριστικό άρθρο που θα μπορούσε να ειναι non paper στο ναζιστικό Βερολίνο, αναρτάται σε «αριστερή» εφημερίδα.
Εκ πρώτοις φαντάζει αδιανόητο. 
Πως είναι δυνατόν το χείριστο είδος της ανθρώπινης εκμετάλλευσης, η παιδεραστία από κοστουμαρισμένα κτήνη σε φτωχόπαιδα να γράφεται από χέρια υποτίθεται «αριστερά» και να βρίσκει στέγη στην ΕΦΣΥΝ;

Ποιό άραγε συμφέρον είναι τόσο ισχυρό που να κάνει έναν δημοσιογράφο κυριολεκτικά να καταστρέφεται γράφοντας ένα τέτοιο κείμενο που θα το ζήλευε και ο Μένγκελε; 
Ούτε ο νεοναζί παιδεραστής του Λασιθίου δεν τόλμησε να θέσει θέμα «σεξουαλικής προτίμησης» που τώρα του το προσφέρει απλόχερα η κυρία Ψαρρά.
Ποιός είναι ο λόγος για αυτή την παγωμάρα που θυμίζει ένοχη σιωπή από τα υπόλοιπα ΜΜΕ μπροστά σε αυτό το μείζον θέμα;
http://dimofantis.blogspot.gr/2016/01/blog-post_50.html…

Δεν υπάρχουν σχόλια: