Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Πέντε βουλευτές λένε «όχι» σε ασφαλιστικό – αγροτικό και καταψηφίζουν το νομοσχέδιο!


Την πρόθεσή τους να μην ψηφίσουν το ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση έχουν διαμηνύσει τουλάχιστον πέντε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που αναφέρει το «Παρόν» οι ενστάσεις προέρχονται από βουλευτές που εκλέγονται σε νομούς εκτός Αττικής και έχουν επαγγελματική σχέση με τον αγροτικό χώρο και τους ελεύθερους επαγγελματίες...

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, αυτό που έχουν ξεκαθαρίσει είναι ότι δεν θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο αν παραμείνει όπως έχει ανακοινωθεί από το υπουργείο Εργασίας.
Η αρνητική στάση των συγκεκριμένων βουλευτών αλλά και ο έντονος προβληματισμός της πλειοψηφίας των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε κατά την πρόσφατη συνεδρίαση της ΚΟ κεκλεισμένων των θυρών κατά τη διάρκεια της οποίας η Γιώργος Κατρούγκαλος ενημέρωσε για τις αλλαγές που φέρνει το νέο ασφαλιστικό που φέρνει.
Πάντως αν κρίνουμε από τις πληροφορίες που έρχονται από του δανειστές, τοι όποιες αλλαγές γίνουν στο νέο ασφαλιστικό θα είναι προς το χειρότερο αφού ήδη το ΔΝΤ έχει διαμηνύσει ότι πολλές από τις ρυθμίσεις του δεν γίνονται αποδεκτές.


Δεν υπάρχουν σχόλια: