Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Οργή και στο Twitter για τον Φλαμπουράρη

Οργή και στο Twitter για τον Φλαμπουράρη«Αν ήταν πραγματικά αριστερός ο Φλαμπουραρης θα είχε αποσυρθεί από μόνος του απο τα ψηφοδέλτια Σύριζα» 

- «Ζεις στα 70 σου το μύθο σου και την πληρώνουμε εμείς», γράφουν οι χρήστες 

- Δεκάδες χιλιάδες τα τιτιβίσματα για τον πρώην υπουργό που οφείλει εξηγήσεις και προς το παρόν δεν πείθει κανέναν

Οργή έχει ξεσπάσει και στον κόσμο του...
Διαδικτύου με την υπόθεση Φλαμπουράρη που αποκάλυψε το protothema.gr. Δεκάδες χιλιάδες είναι από χθες τα τιτιβίσματα που απαιτούν εξηγήσεις από τον πρώην υπουργό από χθες το απόγευμα που ξέσπασε η υπόθεση, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι τα hashtag #Flabouraris και «Ο Φλαμπουράρης» είναι σταθερά στα πρώτα trends του ελληνικού Twitter - δείγμα του πόσο έχει επηρεάσει το ζήτημα τους πολίτες.

Με θυμωμένα σχόλια για το ήθος που επικαλείται η Αριστερά, για το ποιόν του Αλέκου Φλαμπουράρη, αλλά και απαιτώντας εξηγήσεις από τον Αλέξη Τσίπρα για έναν από τους πιο στενούς του συνεργάτες, οι χρήστες ζητούν την αποπομπή του όχι μόνο από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και από την πολιτική σκηνή. Πολλοί ειρωνεύονται τις δικαιολογίες που εφευρίσκει ο πρώην υπουργός και τις συνεχείς εμφανίσεις του σε κανάλια και ραδιόφωνα, που όμως στερούνται ουσίας, αλλά και άλλες περιπτώσεις που στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ (ή πρώην) βρέθηκαν στο επίκεντρο σκανδάλων στην επτάμηνη μόλις παραμονή τους στην διακυβέρνηση της χώρας.

Δείτε μερικά μόνο από τα tweets για το θέμα:





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια: