Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015

ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ: «ΟΤσίπρας είναι ο αρχηγός του 60ευρου – Το μόνο νέο που έφερε είναι το νέο Μνημόνιο»


Εθνική ομάδα διακυβέρνησης με όλες τις πολιτικές δυνάμεις, όπως και εθνική ομάδα διαπραγμάτευσης, δήλωσε ότι ετοιμάζει ο πρόεδρος της ΝΔ Βαγγέλης Μεϊμαράκης, από το βήμα της 80ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, ενώ κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να μετέχει στην δεύτερη μιας που ο ίδιος υπέγραψε το Μνημόνιο».

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα είπε ότι μπορεί να δυσκολεύεται να πιστέψει ότι...
το κόμμα του θα είναι δεύτερο στις εκλογές και ο κ. Μεϊμαράκης πρωθυπουργός, αλλά σημείωσε ότι θα πρέπει να μετέχει στην ομάδα διαπραγμάτευσης, μιας που ο ίδιος υπέγραψε το Μνημόνιο».
«Είναι πολύ πιθανό τα επόμενα εγκαίνια της ΔΕΘ να τα κάνουμε εμείς», είπε ο κ. Μεϊμαράκης και σχολίασε την αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην 80η ΔΕΘ ότι θα εγκαινιάζει την Έκθεση τα επόμενα οκτώ χρόνια και σημείωσε: «Σημασία έχει να υπάρχει η Ελλάδα και ας έρχεται όποιος είναι πρωθυπουργός να κάνει τα εγκαίνια».
Ο πρόεδρος της ΝΔ επιτέθηκε στην κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, το οποίο χαρακτήρισε «μπλόφα» και το οποίο, όπως σημείωσε, είχε σαν αποτέλεσμα την επιβολή capital controls και το κλείσιμο των τραπεζών.
«Οι εικόνες των συνταξιούχων στις ουρές θα μας συνοδεύουν μέχρι τις εκλογές» σχολίασε ο κ. Μεϊμαράκης και αναφέρθηκε εν συνεχεία στην επιστροφή της ελληνικής οικονομίας σε υφεσιακή τροχιά και στην επιβάρυνση των Ελλήνων πολιτών από την επτάμηνη διακυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου.
«Αντί να καταργήσουν το Μνημόνιο, έφεραν ένα χειρότερο» τόνισε στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΝΔ, αναφέροντας ότι, εξαιτίας αυτού του γεγονότος, η χώρα έχει πλέον «φορτωθεί» με νέα χρέη και με ένα νέο δάνειο, ύψους 90 δισ. ευρώ.
«Μετράμε ζημιές, οι πληγές δεν έκλεισαν… Το μόνο νέο που έφερε ο κ. Τσίπρας, είναι το νέο Μνημόνιο» είπε χαρακτηριστικά, ενώ τόνισε ότι ο κ. Τσίπρας «είναι ο πρωθυπουργός του 60ευρου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: