Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

Ζωή: «Δεν έχετε κάνει το μάθημά σας κυρία Κοσιώνη» – Σία: «Καλή σας νύχτα κυρία Κωνσταντοπούλου»! - ΦΑΡΜΑΚΕΡΕΣ ΑΤΑΚΕΣ (No 2)! [Βίντεο]

Με φαρμακερές ατάκες κυρίως από της Ζωή Κωνσταντοπούλου διεξήχθη και η δεύτερη συνέντευξη της Προέδρου της Βουλής στον ΣΚΑΪ και στη Ζωή Κωνσταντοπούλου.


Αν και σε πιο χαμηλούς τόνους αυτή τη φορά, η πρόεδρος της Βουλής, ήταν και πάλι εριστική. «Δεν έχετε κάνει το μάθημά σας κυρία Κοσιώνη»... είπε σε κάποια αποστροφή της.

Σε άλλο σημείο της είπε «έχετε γραμμένες ερωτήσεις και δεν ακούτε τις απαντήσεις» ενώ κατηγόρησε άλλη δημοσιογράφο – που δεν την κατονόμασε – για πληρωμένες αναφορές στο δημοψήφισμα. «Δεν θέλετε να ακουστούν πράγματα που δεν ξέρει ο κόσμος. Μου θυμίζετε μια συνάδελφό σας που έλεγε ότι «τι να κάνουμε που το μεγαλύτερο ποσοστό των ψηφοφόρων θέλει το ναι στο δημοψήφισμα και είδατε τι έγινε» είπε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.
Στις ειριστικές αυτές αναφορές, η Σία Κοσιώνη κράτησε την ψυχραιμία της, επιχειρώντας να πάει στην ουσία και υπενθυμίζοντας στην πρόεδρο της Βουλής ότι δεν υπάρχει απεριόριστος τηλεοπτικός χρόνος.
Στο τέλος πάντως το δελτίο ειδήσεων έκλεισε έχοντας πέσει το σήμα του δελτίου και να ακούγεται η φωνή της Σίας Κοσιώνη «Καληνύχτα σας κυρία Κωνσταντοπούλου»
Δεν έχετε κάνει το μάθημα σας

Μην με διακόψετε γιατί θα μιλήσω για το κανάλι σας

Καλή επιτυχία στην αναπαραγωγή των συκοφαντιών – Καλή σας νύχτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: