Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014

“Τα Νέα βγάζουν παλαβό το Σαμαρά”: Ο καταθλιπτικός και παραληρηματικός Σαμαράς έχει ξοφλήσει!”

“…Κανένας πλέον δεν μπορεί να συνεννοηθεί με τον Σαμαρά…

Βρίζει τους πάντες σε πρώτη ευκαιρία, είναι κατηφής, νευρικός, σχεδόν καταθλιπτικός. 

Τον πέταξαν σαν πατσαβούρα”!

Και αυτά βέβαια δεν τα λέμε σήμερα εμείς αλλά οι φυλλάδες των “νταβατζήδων”, κατά Καραμανλή. 
Το σοκ βέβαια είναι μεγάλο για όλους μας. 
Αφού μετά από το “θάψιμο” και την υπονόμευση από τις εφημερίδες του “Ομίλου”, τώρα του κολλούν σιγά αλλά μαλακά, τη ρετσινιά του “καταθλιπτικού” που δυνητικά υποφέρει από τα νεύρα του. 
Γίνεται δηλαδή λόγος για έναν νευρασθενή... πρωθυπουργό στον οποίο καταμαρτυρούν φανερή έλλειψη προσανατολισμού και προσοχής ώστε να ασκεί απρόσκοπτα τα καθήκοντα του. 
Το εξαιρετικά υποτιμητικό άρθρο υπογράφεται από γνωστό δημοσιογράφο και έχει τίτλο 
“Κατάθλιψη προ των πυλών”!

Κατά το άρθρο, οι τελευταίες μέρες του Σαμαρά στο Μαξίμου γίνονται όλο και πιο δύσκολες τόσο για τον ίδιο όσο και για αυτούς που έχουν άμεση και έμμεση επικοινωνία μαζί του. 
Η απογοήτευση, τα νεύρα και η ανησυχία του κυρίου πρωθυπουργού για την επόμενη μέρα είναι πλέον έκδηλη. 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ των «Νέων» η κατάσταση τείνει να οδηγηθεί ξανά στα καταθλιπτικά και «πέτρινα χρόνια» της δεκαετίας 1996-2004. 
Βασική του και καθημερινή απορία, σύμφωνα με την εφημερίδα, είναι η στάση της Μέρκελ και του Σόιμπλε που ενώ ο ίδιος έκανε όλα όσα είχαν συμφωνήσει τώρα τον αδειάζουν σαν πατσαβούρα. 
Ο Σαμαράς έχει καταλάβει πως έπαιξε και έχασε αλλά δεν μπορεί να το συνειδητοποιήσει. 
Το βασικό συμπέρασμα που προκύπτει από το δημοσίευμα είναι ότι οι μέρες της εξουσίας του είναι πλέον μετρημένες!”, αναφέρει δημοσίευμα των ΝΕΩΝ του Λαμπρακιστάν και του παλιού φίλου του Σαμαρά και του Καραμανλή, του Ψυχάρη”.

Τα σχόλια δίνουν και παίρνουν στο διαδίκτυο αλλά και στις παραπολιτικές στήλες. Οι πιο πολλοί που έχουν ή λένε ότι έχουν ενημέρωση από το Μαξίμου, ισχυρίζονται ότι ο πρωθυπουργός εδώ και καιρό δεν είναι καλά. Αντιλαμβάνεται ότι οι μέρες λιγοστεύουν για τον ίδιο και την αυλή του που παρακολουθεί τα τεκταινόμενα χωρίς να μπορεί να αντιδράσει.

Ο υπογράφων πριν από λίγες μέρες, μέσα στο πλαίσιο της “περιθωριακής δημοσιογραφίας και της παραπληροφόρησης που κάνει από το makeleio.gr,”(όπως έχω κατηγορηθεί), το μοναδικό πια ιστολόγιο αντίστασης σε ένα σάπιο καθεστώς, είχε ρισκάρει με την υπογραφή του και είχε τοποθετηθεί για την νευρική κατάσταση του κυρίου Σαμαρά, με ανάλογες πληροφορίες. Είχαμε ξεκάθαρα αναφέρει ότι η ψυχική κατάσταση του “μαιμού” Καλαματιανού είναι σε μεγάλη ταλαιπωρία. Και είχαμε αναρωτηθεί: 
“…Κάποιοι πιθανόν να μας ψέξουν ότι στην δημοσιογραφική απόπειρα να αντιπολιτευτούμε αλλά και να κριτικάρουμε τον ανώτατο πολιτικό άρχοντα της χώρας, χρησιμοποιούμε αθέμιτες μεθόδους για να τον …μολύνουμε και να τον σπιλώσουμε. Όχι. Κατηγορηματικά όχι. Και το λέμε με όλη την απόλυτη βεβαιότητα των κρίσιμων στιγμών που διάγει αυτός ο έρημος ο λαός που τον πάνε για σφαγή. Για την τελική σφαγή, για τον τελευταίο του θάνατο, για την έσχατη θυσία.

Η υγεία ενός πρωθυπουργού-κάτι που γινόταν και επί πρωθυπουργίας Ανδρέα Παπανδρέου- δεν ήταν και δεν μπορεί να είναι μυστικό ή προσωπικό δεδομένο. Η υγεία του πρωθυπουργού του ΛΑΟΥ, δεν ήταν ποτέ απόρρητη πληροφορία. 
Η ψυχική αλλά και σωματική ευεξία ενός ηγέτη, δεν μπορεί να είναι κρυφό ή μυστικό. Τον μακαρίτη τον Παπανδρέου, τον είχαν τρελάνει στα δημοσιεύματα όταν δεν ήταν καλά. Δεν μπορούσε ένας “γυάλινος” άνθρωπος να κρατάει περιβεβλημένος από φουσκωμένο μπαλόνι το τιμόνι της χώρας.

Αυτά είχαμε πει στο makeleio.gr και βέβαια αναλαμβάνουμε και το ειδικό βάρος της απόδειξης. Και ως επίλογο είχαμε προσθέσει: 
“Λυπούμαστε αλλά όσοι το ξέρουν και τον αφήνουν να κυβερνάει είναι συνυπεύθυνοι και λωποδύτες. Κάποιοι αλήτες που κοιτάζουν να επωφεληθούν για να κονομήσουν και να κάνουν περιουσία πάνω από πτώματα. Και τα ονοματεπώνυμα είναι πολλά. Και ξέρετε ότι δεν θα διστάσουμε να τους ξεβρακώσουμε όπως ξεβρακώσαμε κατά καιρούς κι άλλους…”

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: