Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Στο 28,1%, πρώτο κόμμα η Ελιά σύμφωνα με την Κάπα Research

Όταν σχεδιάζεις ένα καινούργιο κόμμα στην Ελλάδα πρέπει να παίρνεις υπ' όψιν βασικά δύο παράγοντες.

1) Οι Έλληνες καταψηφίζουν, δεν ψηφίζουν, και

2) Οι Έλληνες τραβάνε το παραμύθι και κατά προτίμηση, κατά πλειοψηφία αν θέλετε, το αριστερό παραμύθι.

Η συγκυρία προσφέρεται.
Ο λόγος είναι απλός.

Έχουμε στην κυβέρνηση τον Σαμαρά ο οποίος θα χάσει πανηγυρικά  τις επόμενες εκλογές όποτε και αν αυτές γίνουν. Εάν κυβερνάει ακόμα είναι επειδή δεν πρέπει ακόμα να πέσει.
Όταν χάσει ο Σαμαράς αυτομάτως γεννάται το ερώτημα ποιόν πρέπει να βάλουμε πρωθυπουργό...
Οι κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορούν να κυβερνήσουν, οι άνθρωποι δεν το έχουν, δεν ξέρουν τη δουλειά (αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό και οι πασόκοι δεν την ήξεραν) αλλά επιπλέον είναι υπερβολικά αργοί στη μάθηση, δεν στροφάρουν (μέχρι να ξυπνήσουν από τον ύπνο - αν βγουν κυβέρνηση - η χώρα όχι μόνο θα έχει πεταχτεί εκτός ευρώ αλλά θα ζήσουμε σκηνικά πρωτόγνωρα) και εν τέλει δεν μπορούν να κυβερνήσουν.

Επομένως θα πρέπει να σχεδιαστεί ένα άλλο κόμμα το οποίο να δείχνει καινούργιο, να είναι φερέγγυο (δηλαδή πίσω του να βρίσκονται άνθρωποι με καλές επαφές στην Ευρώπη που ο Σαμαράς πχ δεν έχει) και επιπλέον να χρησιμοποιεί το αριστερό παραμύθι για να προσεγγίζει τον κόσμο ο οποίος θυμηθείτε κατα πλειοψηφία ψοφάει για αριστερή μπαρούφα....

Θέλετε να το πείτε Ελιά, θέλετε ροδακινιά πείτε το όπως θέλετε πάντως αυτό το κόμμα τώρα χρειάζεται.

Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση που θα δείτε από το ΒΗΜΑ (άτσααα) είναι μάλιστα ήδη πρώτο κόμμα τώρα που μιλάμε....

Δείτε απο τον in.gr

Ισορροπία τρόμου ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ

Κόμμα της Κεντροαριστεράς ζητεί σχεδόν ένας στους δύο



Κόμμα της Κεντροαριστεράς ζητεί σχεδόν ένας στους δύο
Αθήνα
Οριακό προβάδισμα της ΝΔ έναντι του ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει δημοσκόπηση της Κάπα Research για λογαριασμό της εφημερίδας Το Βήμα της Κυριακής. Στο 23% καταγράφεται η δύναμη της ΝΔ, στο 22,4% ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 7,9%, το ΠΑΣΟΚ με 6,1%, το ΚΚΕ με 5%, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με 4,5% και η ΔΗΜΑΡ με 3,4%.

Στην ερώτηση για τον καταλληλότερο πρωθυπουργό πρώτος έρχεται ο Αντώνης Σαμαράς με ποσοστό 45,5% και ακολουθεί ο Αλέξης Τσίπρας με 32,3%. Κανένας από τους δύο απαντά το 20,2%.

Παράλληλα, το 46,6% των ερωτηθέντων απαντά «ναι» και «μάλλον ναι» στο ερώτημα εάν μέχρι τις εκλογές πρέπει ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και άλλες κινήσεις από τον χώρο της Κεντροαριστεράς να σχηματίσουν όλοι μαζί ένα νέο πολιτικό κόμμα.

Στην ερώτηση εάν θα ψήφιζαν ένα τέτοιο κόμμα στις ευρωεκλογές, το 28,1% απαντά «ναι» και «μάλλον ναι», ενώ 68,5% απαντά «όχι» και «μάλλον όχι».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια: