Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Νέα σενάρια για Ντέμη Νικολαϊδη...

Η υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, την ώρα που αυξάνονται οι φήμες για σχέδιο του Ντέμη Νικολαϊδη για τη σωτηρία της ΑΕΚ.

Δημοσίευμα της «Ώρας των Σπορ» αναφέρει ότι ο Ντέμης Νικολαΐδης περιμένει στη… γωνία για τις εξελίξεις με την υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη και πως εφόσον δεν υπάρξει κάτι θετικό από αυτή την ιστορία, είναι έτοιμος να θέσει σε εφαρμογή ένα δικό του πλάνο...


Ο πρώην παίκτης και πρόεδρος της ΠΑΕ είχε κάνει κάποιες κινήσεις για τη σωτηρία της ΑΕΚ (αναζητώντας χρηματοδότηση και χορηγικές συμφωνίες) πέρυσι, αλλά αποχώρησε από το προσκήνιο για διάφορους λόγους, που έχουν να κάνουν από την ανάληψη των ηνίων της ΠΑΕ τότε από τον Θωμά Μαύρο και τη μη ρύθμιση των χρεών προς το Δημόσιο, μέχρι τη μη συγκέντρωση επαρκών κεφαλαίων και την εμφάνιση του ενδιαφέροντος του Δημήτρη Βιντιάδη.

Πλέον, ωστόσο, φαίνεται και πάλι «ζεστός», ενώ φέρεται να θεωρεί πως μπορεί με ένα μικρό κεφάλαιο, της τάξης των 3-4 εκατ. ευρώ, και την κινητοποίηση του κόσμου, σε μεγάλη μερίδα του οποίου εξακολουθεί να έχει έρεισμα, να δώσει λύση για την ΠΑΕ.

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: