Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αμερικανός μετατρέπει τον εαυτό του σε εταιρεία, ελέγχεται από μετόχους


Ο Μάικ Μέριλ μίλησε για τον εαυτό του και την εταιρεία του στην εκπομπή Today
Ο Μάικ Μέριλ, ένας 35χρονος κάτοικος του Πόρτλαντ, πρέπει να πάρει άδεια από τους μετόχους της εταιρείας του για να βγει ραντεβού με μια κοπέλα ή για να κάνει δίαιτα.
Πριν από πέντε χρόνια, ο Μέριλ αποφάσισε να μετατρέψει τον εαυτό του σε εταιρεία την οποία ελέγχουν σήμερα οι 320 μέτοχοί της.
«Πουλάω μετοχές του εαυτού μου και στη συνέχεια επιτρέπω στους μετόχους μου να με καθοδηγούν σε αποφάσεις για τη ζωή μου» είπε ο άνθρωπος-επιχείρηση στην εκπομπή  Today...

Όπως αναφέρει, οι μέτοχοι τον ανάγκασαν να γίνει ψηφοφόρος των Ρεπουμπλικανών, του επέτρεψαν να φορά ρούχα Brooks Brothers και επέλεξαν το πρόγραμμα που ακολουθεί στο γυμναστήριο. Του επέτρεψαν επίσης να βγαίνει με την κοπέλα της προτίμησής τους, αφού όμως τους υπέβαλε πρώτα έκθεση για την εμπειρία του πρώτου ραντεβού τους.

Οι μετοχές της εταιρείας, με την ονομασία KmikeyM (από το πλήρες όνομά του Kenneth Michael Merrill) πωλούνται σε μια αγορά που δημιούργησε ο ιδρυτής της online.

Η τρέχουσα αξία της μετοχής είναι περίπου 12,80 δολάρια, αρκετά πιο χαμηλά από το ιστορικό υψηλό των 20 δολαρίων τον περασμένο Ιούνιο.

Newsroom ΔΟΛ
PrimEconomy

Δεν υπάρχουν σχόλια: