Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Tα δύο πρόσωπα-«κλειδιά» της υπόθεσης της λίστας Λαγκάρντ σε κατ' αντιπαράσταση κατάθεση

Το θολό τοπίο που έχουν δημιουργήσει οι καταθέσεις τους θέλει να ξεδιαλύνει η Προανακροτική Επιτροπή με την κατ' αντιπαράσταση κατάθεση των κκ. Διώτη και Μπίκα

Τα μέλη της Προανακριτικής Επιτροπής της βουλής που διερευνά την ύπαρξη τυχόν ποινικών ευθυνών στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ, αποφάσισαν να καλέσουν για κατ' αντιπαράσταση εξέταση τον...
πρώην επικεφαλής του ΣΔΟΕ Ιωάννη Διώτη και τον τέως διοικητής της ΕΥΠ Κώστα Μπίκα. Η κατ'αντιπαράσταση εξέταση Μπίκα-Διώτη θα γίνει τη Δευτέρα, προκειμένου να διαπιστωθεί ποιος από τους δύο λέει την αλήθεια και πού υπάρχουν υπερβολές στους ισχυρισμούς τους.

Σημειώνεται ότι χθεσινή του κατάθεση ο κ. Μπίκας φέρεται να κατέθεσε, μετά από επίμονες ερωτήσεις των μελών: «Αν μίλησα με τον πρώην πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου, δεν ήταν για το περιεχόμενο της λίστας Λαγκάρντ, αλλά για το πώς θα χειριστούμε την υπόθεση».

Aπό την άλλη πλευρά ο κ. Διώτης φέρεται να κατέθεσε στα μέλη της Προανακριτικής ότι ο κ. Μπίκας του είχε αναφέρει ότι είχε ενημερώσει για την υπόθεση τον κ. Παπανδρέου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: