Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Φρίκη στον Παράδεισο


Μαλδίβες: Να λείπει τέτοιος ... παράδεισος!
Είναι δύσκολο να πιστέψει κάποιος αυτήν την ιστορία, αλλά δυστυχώς είναι πέρα ως πέρα αληθινή, και νομίζω πως αξίζει κάτι να κάνουμε για να μην ξαναγίνει αληθινή.  

Ένα κορίτσι 15 χρονών από τις Μαλδίβες, που ο πατριός της την βίαζε επί χρόνια και χρόνια, και που δολοφόνησε, αυτός ο πατριός, το παιδί που αυτή γέννησε (το δικό του, εκ βιασμού παιδί), καταδικάστηκε τώρα, το κορίτσι, σε τιμωρία με 100 ραβδισμούς δημόσια...
Το δικαστήριο της επέβαλε αυτήν την ποινή με το σκεπτικό, λέει, ότι έκανε σεξ εκτός γάμου, και δεν κατονομάζεται καν ο βιαστής της!

Ας κάνουμε κάτι, μπορούμε  Εκεί όπου πονάει η κυβέρνηση της χώρας  στον τουρισμό. 
Μπορεί να πληγεί με τη φωνή αντίδρασης εκατομμυρίων ανθρώπων απ’ όλο τον κόσμο. 
Μπορείτε να πάτε στο παρακάτω link και να υπογράψετε ένα κείμενο που θα απλωθεί σε όλο το διαδίκτυο, με στόχευση στα ταξιδιωτικά πρακτορεία καιsites, ώστε να ξέρει κάποιος αδαής τουρίστας ότι, πηγαίνοντας για ειδυλλιακές διακοπές σ’ αυτό το μέρος, έμμεσα δίνει υποστήριξη σε ένα καθεστώς που τους ανθρώπους, και δη τις γυναίκες, τους έχει σαν αντικείμενα.

Μπορείτε, επίσης, να μπείτε στο site www.avaaz.org, και να πάτε εκεί όπου λέει Horror in Paradise, δηλαδή Φρίκη στον Παράδεισο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: