Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

Η Ντόρα... αποθέωσε τον Καραμανλή!

Το... μάτι στους ψηφοφόρους του Καραμανλή στη Θεσσαλονίκη «έκλεισε» σήμερα κατά την διάρκεια της ομιλίας της στη Θεσσαλονίκη η Ντόρα Μπακογιάννη, αποθεώνοντας ουσιαστικά τον πρώην πρωθυπουργό στην... έδρα του 
για το βέτο στα Σκόπια στη Σύνοδο του ΝΑΤΟ το 2008.
«Ο άνθρωπος που σας ομιλεί έχει αποδείξει με αγώνες τι μπορεί να κάνει για τη Μακεδονία: Για πρώτη φορά πετύχαμε να υπάρξει γενικής αποδοχής εθνική πολιτική έναντι των Σκοπίων. Ένα ενιαίο, εσωτερικό, πολιτικό μέτωπο. Για πρώτη φορά οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ, οι εταίροι μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση, χάρη στους δικούς μας αγώνες, μίλησαν με μία φωνή. Και είπαν:
«Δεν έχει ΝΑΤΟ, δεν έχει Ευρωπαϊκή Ένωση, κύριε Γκρουέφσκι αν το πρόβλημα με την Ελλάδα δεν επιλυθεί». Και τώρα σας λέω τούτο: Χάγη ή μη Χάγη αυτή είναι η ελληνική πολιτική. Αυτή είναι η συμμαχική πολιτική. Αυτή είναι η ευρωπαϊκή πολιτική», είπε μεταξύ άλλων η κ. Μπακογιάννη απο τη συμπρωτεύουσα.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ: Η κίνηση αυτή της Ντόρας Μπακογιάννη δεν φαίνεται να είναι τυχαία, καθώς έρχεται λίγες ημέρες μετά την δημοσίευση δημοσκόπησης (της εταιρείας tothepoint, για λογιαριασμό της ΕΤ3) που εμφανίζει τα ποσοστά της Δημοκρατικής Συμμαχίας στη Θεσσαλονίκη κάτω απο το 1%, τοποθετώντας την κάτω και απο τη Χρυσή Αυγή (1,7%)!

1 σχόλιο:

ΜΑΡΙΝΟΣ είπε...

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΕΠΑΝΟΔΟΣ