Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2012

Αντίδραση ΠΑΣΟΚ για την "Συμφωνία" που σας αποκαλύψαμε χθες!

Την έντονη αντίδραση του ΠΑΣΟΚ προκάλεσε ρεπορτάζ σχετικά με τη συμφωνία Παπανδρέου-Βενιζέλου τόσο για την επίσπευση των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη νέας ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ όσο και για αμοιβαία στήριξη μεταξύ τους, ακόμη και σε ενδεχόμενες δικαστικές περιπέτειες του πρώην πρωθυπουργού.
( Πρώτοι εμείς στο Ε Μ ΠΡΟ Σ, σας είπαμε χθες το απόγευμα, για την "Συμφωνία Παπανδρέου με Βενιζέλο και Λοβέρδο".)
Όπως αποκάλυψε και το real.gr, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Ευάγγελος Βενιζέλος κατά τη διάρκεια της συνάντησής του την Πέμπτη ήρθαν σε συμφωνία προκειμένου να ...
επισπευθούν οι διαδικασίες διαδοχής, "κλειδώνοντας" την ημερομηνία των εσωκομματικών εκλογών στις 19 Φεβρουαρίου ή στις 3 Μαρτίου.
Η συμφωνία μεταξύ των δύο ανδρών, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Σκουρή ήταν συνολικότερη, καθώς ο Γιώργος Παπανδρέου φέρεται να έλαβε πλήρη στήριξη για τυχόν δικαστικές περιπέτειές του, ενώ ζήτησε και υποστήριξη του έργου της διετίας της διακυβέρνησής του
Από την άλλη πλευρά, ο Ευάγγελος Βενιζέλος φέρεται να έλαβε το "ok" ότι δεν θα βρει απέναντί του τον Γιώργο Παπανδρέου, συνεπώς επιτυγχάνεται η αποφυγή δημιουργίας μπλοκ όπως το 2007 και ισχυροποιείται το ενδεχόμενο μη υπάρξης δεύτερης υποψηφιότητας απέναντι στον υπουργό Οικονομικών.   
Για αθλιότητα έκανε λόγο σε ανακοίνωση που εξέδωσε το γραφείο τυπου του ΠΑΣΟΚ, σχολιάζοντας την ανάρτηση το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του real.gr.
"Η αθλιότητα που αναφέρεται σήμερα σε ανάρτηση στο real.gr ότι δήθεν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, στη χθεσινή συνάντησή του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο,"φέρεται να έλαβε πλήρη στήριξη για τυχόν δικαστικές περιπέτειές του", είναι προϊόν νοσηρής φαντασίας και προφανούς σκοπιμότητας. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ  δεν έχει ανάγκη να ζητά από τον οποιοδήποτε τέτοιου είδους υποτίθεμενες προστασίες και συναλλαγές ή να ανέχεται τέτοιυς υποτιθέμενους εκβιασμούς. Οι εμπνευστές και οι κατασκευαστές τέτοιου είδους "πληροφοριών", είτε δεν γνωρίζουν καθόλου τον Γιώργο Παπανδρέου, είτε δεν αντιλαμβάνονται ότι και η αθλιότητα έχει τα όριά της" αναφέρει. 
Σχετικά με τις ημερομηνίες των εσωκομματικών εκλογών, το γραφείο τύπου του ΠΑΣΟΚ δεν προβαίνει σε περαιτέρω σχολιασμό , παραπέμποντας στην ομιλία του Γιώργου Παπανδρέου στη Βουλή την Πέμπτη, χωρίς να διαψεύδει τις ημερομηνίες φυσικά...
Καυστικό είναι και το σχόλιο-απάντηση του real.gr στην ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ:"Ασφαλώς δεν ανακοινώνονται τέτοιες συμφωνίες!", αναφέρει η ιστοσελίδα, προσθέτοντας : "Όπως άλλωστε συμβαίνει και με την υποτίμηση ή τον ανασχηματισμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια: