Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

«Οι μπλε και πράσινοι κόκκοι» ετοιμάζουν νέο κόμμα

Κινήσεις για την δημιουργία νέου κόμματος στο οποίο θα συμμετέχουν και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας βλέπουν στη Συγγρού και προειδοποιούν όσους κινούνται σε αυτή την κατεύθυνση.
Ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού του κόμματος Μάξιμος Χαρακόπουλος στην ομιλία του χθες στη Βουλή ήταν αποκαλυπτικός:
«Ήδη λαμβάνουν χώρα ασκήσεις επί χάρτου για νέο προϊόν, νέο σχήμα με μπλέ και πράσινους κόκκους που έλεγε και η γνωστή διαφήμιση. Η μετάλλαξη αυτή όσο καλό αμπαλάζ και να έχει δεν μπορεί να ξεγελάσει κανέναν» είπε και πρόσθεσε:  
«Πολύ περισσότερο όταν ως πρωταγωνιστές του δήθεν νέου εμφανίζονται όσοι ευθύνονται για το σημερινό ναυάγιο.  
Οι καπετάνιοι του Τιτανικού δεν πείθουν κανέναν παριστάνοντας τους ναυαγοσώστες».
Οι επαφές γαλάζιων βουλευτών με συναδέλφους τους από το ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο, έχουν προκαλέσει πολλές συζητήσεις στο εσωτερικό της Νέας Δημοκρατίας και κυρίως μεταξύ συνεργατών του Αντώνη Σαμαρά.
Στις κατ ιδίαν συζητήσεις δεν δείχνουν ιδιαίτερα ανήσυχοι αλλά θεωρούν ότι ενδεχομένως μπορεί να υπάρξουν στελέχη που θα θελήσουν να αποστασιοποιηθούν από την ΝΔ εφόσον υπάρξει νέος φορέας.
Ο τομεάρχης Εξωτερικών Πάνος Παναγιωτόπουλος έλεγε στη Βουλή ότι «η κυβέρνηση Παπαδήμου δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ορισμένους καλοθελητές σαν καμβάς για πολιτικά παιχνίδια κλειστών δωματίων γιατί κάπου διάβασα τελευταία ότι μπορεί να προκύψει νέο κόμμα, ας το πούμε κόμμα Παπαδημου, το οποίο θα διεμβολίσει το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ»

Δεν υπάρχουν σχόλια: