Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Παγκόσμια εκστρατεία για τη Μακεδονία

afissa-el-smallΗ παγκόσμια εκστρατεία για τη Μακεδονία είναι η πρώτη σημαντική και συντονισμένη προσπάθεια, μακριά από πολιτικά και κομματικά συμφέροντα, για την ένωση του Ελληνισμού κάτω από έναν κοινό σκοπό: Την προάσπιση της ιστορίας μας και τη διαφύλαξη της εθνικής μας κληρονομιάς από ολοκληρωτικό ξεπούλημα.
Με περισσότερες από 5.500 υπογραφές μέχρι στιγμής, από ανθρώπους κάθε κοινωνικού και επαγγελματικού στρώματος, προσδοκούμε στην συμμετοχή και την υποστήριξη κάθε Έλληνα, από κάθε γωνιά της ...γης.
Με μεγάλη χαρά καλωσορίζουμε τους νέους συμμετέχοντες στην εκστρατεία για τη Μακεδονία. 
Το Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού των ΗΠΑ (World Council of Hellenes Abroad U.S.A. Region), την Ένωση Κυπρίων Φοιτητών ΔΡΑΣΙΣ - ΚΕΣ, το Μέτωπο Κυπρίων Φοιτητών Η.Β. και την Ομοσπονδία Δυτ/Μακεδονικών Σωμ.Αθηνών, που ήρθαν να στηρίξουν την εκστρατεία μαζί με τους Οργανισμούς, τις Ενώσεις και τα Σωματεία που ήδη συμμετέχουν σε αυτήν (βλ. MacedoniaOnTheWeb.EU)
Ευχαριστούμε όλους όσους απέστειλαν επιστολή στον πρωθυπουργό καθώς και στο ΥΠΕΞ και παροτρύνουμε όλους τους Έλληνες που νοιάζονται έστω και ελάχιστα για την πατρίδα μας να κάνουν το ίδιο. Ο κάθε ένας μας είναι απολύτως απαραίτητος για την ευόδωση της εκστρατείας για τη Μακεδονία.
Ευχαριστούμε όσους έχουν στηρίξει έως τώρα την εκστρατεία δείχνοντας έτσι έμπρακτα την αγάπη τους για την πατρίδα.
Για υπογραφή της αίτησης πατήστε εδώ
Για συμμετοχή και υποστήριξη της εκστρατείας επικοινωνήστε στην ηλεκτρονική διεύθυνση campaign@macedoniaontheweb.eu
Σας περιμένουμε όλους. Η Μακεδονία μας χρειάζεται όλους!

Παγκόσμια εκστρατεία για τη Μακεδονία
Macedonia on the Web

Δεν υπάρχουν σχόλια: