Τρίτη 27 Ιουλίου 2010

Η Ρηγίλλης δεν πάει διακοπές

«Αυτό που είπε ο Πρωθυπουργός στους υπουργούς του, να πάνε διακοπές και να μην έχουν ενοχές, δεν ισχύει για εμάς» είπε στους βουλευτές της ΝΔ ο Γραμματέας της ΚΟ κ. Κ. Τασούλας και τους έδωσε οδηγίες, όπως αποκάλυψε, να πραγματοποιούν διήμερες ή το πολύ τριήμερες αποδράσεις.  
«Να ξέρετε ότι εμείς οι νεοδημοκράτες έχουμε ενοχές. Βρισκόμαστε σε μειονεκτική θέση και θα πρέπει να κόψετε εφέτος τις πολυήμερες διακοπές σας και να μείνετε να εργαστείτε» τους είπε...
χθες χαμογελώντας.
Η «παραθεριστική οδηγία» προς τους πρώην υπουργούς, βουλευτές και στελέχη της ΝΔ που έδωσε ο Γραμματέας της ΚΟ φαίνεται πως έπιασε τόπο, αφού όπως διαπίστωσε ο ίδιος χθες στη Βουλή εμφανίστηκαν όλα τα στελέχη και ο Γραμματέας του κόμματος κ. Α. Λυκουρέντζος, καθώς και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος κ. Π. Παναγιωτόπουλος .
Ακόμη και ο πρόεδρος του κόμματος κ. Αντ. Σαμαράς φαίνεται ότι θα ακολουθήσει αυτή την οδηγία, αφού, όπως βεβαιώνει ο κ. Τασούλας, ο πρόεδρος της ΝΔ θα πάει για λίγες ημέρες πριν από τον Δεκαπενταύγουστο στην ιδιαίτερη πατρίδα του στην Πύλο και ακολούθως στο Ναύπλιο, και εν συνεχεία θα επιστρέψει στην Αθήνα, γιατί τον περιμένει αρκετή δουλειά. 
Η κυρία Μπακογιάννη έλεγε σε συναδέλφους της βουλευτές ότι εφέτος θα περιορίσει αισθητά τις διακοπές της, αφού την περιμένει πολλή δουλειά στην Αθήνα, προφανώς για να προετοιμάσει τις επόμενες κινήσεις της εν όψει φθινοπώρου, στις οποίες πιθανόν να περιλαμβάνεται και η ανακοίνωση της ίδρυσης νέου κόμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: