Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Η agenda της ημέρας

09:30: Στο υπουργείο Εσωτερικών, κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Γιάννη Ραγκούση και Οικονομικών, Γιώργου Παπακωνσταντίνου, με αφορμή την ολοκλήρωση της διαδικασίας απογραφής των μισθοδοτούμενων από το Δημόσιο υπαλλήλων και λειτουργών.
10:00: Στο υπουργείο Εξωτερικών, συνάντηση του αναπληρωτή υπουργού Δημήτρη Δρούτσα με τον Ειδικό Σύμβουλο του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών για το Κυπριακό, Alexander Downer.
10:30: Στο υπουργείο Υγείας, εθιμοτυπική συνάντηση της υπουργού Άννας Διαμαντοπούλου με τον Mακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, Ιερώνυμο.
12:00: Γενική συνέλευση της ομοσπονδίας ιδιοκτητών βυτιοφόρων και φορτηγών δημόσιας χρήσης, για τη συνέχιση ή μη των ...
κινητοποιήσεων.
12:30: Συνάντηση της υπουργού Παιδείας, Άννας Διαμαντοπούλου, με τον υπουργό Επιστήμης, Τεχνολογίας, Καινοτομίας και Φυσικών Πόρων της Ιρλανδίας, Conor Lenihan.
20:00: Στην Κρήτη, στον Άγιο Νικόλαο, ομιλία του πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, στο Συνέδριο του Παγκοσμίου Συμβουλίου Κρητών.
21:00: Στο θέατρο του Αττικού Άλσους-Α' μέρος: Συναυλία με τους Λεωνίδα Μπαλάφα, Πάνο Μουζουράκη. Δύο εξαιρετικοί performers επιδιώκουν να μας στροβιλίσουν με χιούμορ, δυναμισμό και ειλικρίνεια σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη από τα τραγούδια τους και τραγούδια που αγαπούν σε rock, reggae και pop ρυθμούς.
Β' μέρος: Συναυλία με τους Ωρίωνες.
ΣΗΜΕΡΑ
-Επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποιεί ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς.
-Επίσκεψη στο Βελιγράδι και την Πρίστινα πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Δρούτσας.
-Γενική συνέλευση πραγματοποιούν σήμερα οι ροδακινοπαραγωγοί της Πέλλας, στην οποία αναμένεται να πάρουν οριστική απόφαση για την πραγματοποίηση ή μη νέων κινητοποιήσεων. 
parapolitika

Δεν υπάρχουν σχόλια: