Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Ξύπνα Ν.Δ. : Πότε προσλήφθηκαν οι 768.009 Δημόσιοι Υπάλληλοι;

Ζητείστε ημερομηνίες πρόσληψης, είναι μια ακόμη ...ευκαιρία.
Μην την χάσετε. 
Αξιοποιήστε την!

Βγήκαν χθες ο Ραγκούσης και ο Παπακωνσταντίνου και παρουσίασαν το ... επίτευγμά τους, την απογραφή των 768.009 υπηρετούντων στον στενό δημόσιο τομέα.
Τα στοιχεία αυτά είναι διαφορετικά από εκείνα που έδωσε πριν από λίγο καιρό στη δημοσιότητα ο Παπαντωνίου της ΑΔΕΔΥ ο οποίος είχε κάνει λόγο για λιγότερους υπαλλήλους, καθώς ορισμένοι  έχουν διπλομισθία.
Μίλησαν λοιπόν με στατιστικά, του τύπου πόσοι άνδρες και πόσες γυναίκες υπηρετούν , ποια είναι η ηλικία τους και ποια η επιστημονική τους κατάρτιση , αλλά για την ... ταμπακέρα δεν έβγαλαν άχνα.
Δηλαδή θεώρησαν «φρόνιμο» να μην αποκαλύψουν πότε προσλήφθηκαν αυτοί οι δημόσιοι υπάλληλοι. 
Γιατί ;
Μα γιατί στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν προσληφθεί επί ΠΑΣΟΚ.
Κι αυτό είναι πολύ εύκολο να διασταυρωθεί παρά το γεγονός ότι εντέχνως ο Ραγκούσης στα μηχανογραφικά που τους έβαλε να συμπληρώσουν δεν ζητούσε ημερομηνία πρόσληψης.
Η Νέα Δημοκρατία οφείλει να ζητήσει στοιχεία για τις ημερομηνίες πρόσληψής τους, βάσει των μητρώων ασφάλισης που έχουν συμπληρώσει και των ΑΦΜ τους από όπου προκύπτει η χρονολογία έναρξης των δηλώσεων εισοδήματος από το Δημόσιο.
Οφείλει να το κάνει ο Σαμαράς και θα το κάνει για να γκρεμίσει ένα ακόμη επιχείρημα του Παπανδρέου ότι η χώρα χρεοκόπησε επειδή δήθεν η κυβέρνηση της Ν.Δ. γέμισε το Δημόσιο με γαλάζια παιδιά. 
Εδώ και τώρα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: