Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Νικήτας: Η Ντόρα μας δίνει προοπτική εξουσίας


Χειμαρρώδης εμφανίστηκε στην πρωινή εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον Γιώργο Οικονομέα και τον Δημήτρη Καμπουράκη, ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης.
Μίλησε με απόλυτο τρόπο για την ενότητα της Νέας Δημοκρατίας μετά την εκλογή νέου αρχηγού, ενώ αναφέρθηκε στους πολιτικούς όρους που τον οδήγησαν στην απόφαση να στηρίξει τη Ντόρα Μπακογιάννη.
«Ας μην κρυβόμαστε, όλοι οι Νεοδημοκράτες θέλουν να ξαναγίνουμε Κυβέρνηση. 
Ε, η Ντόρα είναι εκείνη που μας δίνει προοπτική εξουσίας, περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο», 
σχολίασε ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος αποκήρυξε τις εις βάρος του κατηγορίες ότι ο μηχανισμός του Δήμου δουλεύει για τη Ντόρα Μπακογιάννη
«Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αντώνη Σαμαρά, είναι δίδυμος αδερφός του διευθυντή του δικού μου πολιτικού γραφείου. Κάθε μέρα έρχεται στον Δήμο και βρίσκει την πόρτα μου ανοιχτή. Για ποιόν μηχανισμό με κατηγορούν;», αναρωτήθηκε.

Τέλος, Ο Νικήτας Κακλαμάνης αναφέρθηκε στα χρόνια της συμπόρευσής του με τον Αντώνη Σαμαρά στην «Πολιτική Άνοιξη», και δεν συμφώνησε ότι ο Μεσσήνιος πολιτικός δεν ανήκει στα μεγάλα «τζάκια» που έχουν κυριαρχήσει στην Ελλάδα από τον προηγούμενο αιώνα.
«Ιδιαίτερα τα πρώτα χρόνια της Πολιτικής Άνοιξης, ο Αντώνης μας έλεγε συνέχεια ότι είναι εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα. Και εγώ θα ήθελα να είχα γιαγιά την Πηνελόπη Δέλτα. Καλά έκανε και το έλεγε, να μη μιλάμε όμως σήμερα για τζάκια και οικογενειοκρατία», σημείωσε με έμφαση ο Νικήτας Κακλαμάνης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά κανει ο Νικητας και μιλαει για την ενοτητα την επομενη μερα.
Οι πασοκοι τριβουν τα χερια τους βλεποντας μας να διχαζομαστε για το Σαμαρα και τη Ντορα.
Ενωμενοι θα νικησουμε ξανα, οχι διχασμενοι.