Σάββατο 30 Μαΐου 2009

Κυριακή στο ΟΑΚΑ για το δεύτερο εισιτήριο


Την Κυριακή στο ΟΑΚΑ διεξάγεται ο τελικός των πλέι οφ της Σούπερ Λίγκας στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής, όπου ΑΕΚ και Παναθηναϊκός θα μονομαχήσουν για το πολυπόθητο εισιτήριο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΑΕΚ υποδέχεται ως γηπεδούχος τους «Πράσινους» και θέλει μόνο τη νίκη για να εξασφαλίσει τη δεύτερη προνομιούχο θέση στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας.


O πρώτος των πλέι οφ θα συμμετάσχει στους τελευταίους δύο γύρους των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου λαμβάνουν μέρος ομάδες που δεν κατέκτησαν τον τίτλο από τις χώρες που βρίσκονται στις θέσεις 1-15 της βαθμολογίας της UEFA Ο πρώτος από τους δύο γύρους διεξάγεται στις 28-29 Ιουλίου και 4-5 Αυγούστου, ενώ ο δεύτερος στις 18-19 και 25-26 Αυγούστου.


Χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι το δεύτερο ματς, όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τη Λάρισα. Ο ΠΑΟΚ έχει εξασφαλίσει την τρίτη θέση στα πλέι οφ και θα συμμετάσχει στον 3ο γύρο του Europa League (30 Ιουλίου-6 Αυγούστου), ενώ η ομάδα που θα καταλάβει τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ θα παίξει στον 4ο προκριματικό της δεύτερης τη τάξει διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη (20 και 27 Αυγούστου), δηλαδή ένα βήμα πριν από τη φάση των ομίλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: