Τρίτη 26 Μαΐου 2009

Τα «παπαγαλάκια» έγιναν «λιοντάρια»!


Του Στάθη Σαραφόπουλου


Οικονομολόγου,

Πρ. Βουλευτής Δράμας



Η μεγάλη απήχηση που είχε στον κόσμο αυτή η διαφημιστική ενότητα της Κυβέρνησης, αναστάτωσε τα πραγματικά παπαγαλάκια του συστήματος και για αυτό προσπαθούν να απαξιώσουν, να ξευτελίσουν και να αποδομήσουν την έκταση της επιρροής τους.



Έκαναν οι ίδιοι το τεράστιο λάθος, μέσα στον πανικό τους, να συζητούν τα συγκεκριμένα spot συχνά και για πολύ χρόνο, τα οποία ταυτόχρονα έγιναν δημοφιλή.

Οι πολίτες τα ψάχνουν για να τα δουν εναγωνίως.

Ο στόχος επομένως της διαφημιστικής καμπάνιας, της κυβέρνησης, επιτεύχθηκε.

Η μεγαλύτερη επιτυχία μιας διαφήμισης γενικά είναι να συζητείται και μάλιστα η επιτυχία είναι ακόμη μεγαλύτερη όταν συζητείται για μεγάλο διάστημα.



Το ερώτημα είναι εάν τα κείμενα της διαφήμισης και τα έργα που παρουσιάζει η κυβέρνηση αγγίζουν τους πολίτες. Αν πράγματι είναι αληθινά και ο πολίτης έχει ωφεληθεί της κυβερνητικής πολιτικής που παρουσιάζεται.

Αυτό το γνωρίζουν οι αποδέκτες των κυβερνητικών πρωτοβουλιών και αν είναι αληθινές ή ψεύτικες, αυτό θα καταγραφεί στις επόμενες εκλογές!

Είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος να λέμε ότι μας λένε δείχνοντας μετά την άποψη μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Αυτό λέει το μήνυμα με τα περίφημα παπαγαλάκια! Τι έλεγαν όλη αυτή την περίοδο τα ΜΜΕ με τους δημοσιογράφους τους και αν αυτοί επιβεβαιώθηκαν ή διαψεύσθηκαν.



Ένα ΠαΣοΚ ανύπαρκτο εδώ και χρόνια, χωρίς αντιπολιτευτικό λόγο, είδε ξαφνικά τα πράγματα να αλλάζουν προς όφελός του. Είχε γίνει το θαύμα!


Τα «παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας» άρχισαν τον πόλεμο, στην κυβέρνηση, με την οικονομία.

Η οικονομία κατέρρευσε, καταρρέει, χρεοκοπήσαμε, κλείνουν επιχειρήσεις, βάζουν λουκέτο, 500.000 άνεργοι στην Ελλάδα, δεν υπάρχουν χρήματα για τις συντάξεις και διάφορα άλλα τραγικά γεγονότα. Αυτά δηλαδή που λένε τα «παπαγαλάκια» και τρομοκρατούσαν τους πολίτες, επί μήνες!

Ο πρωθυπουργός είναι κουρασμένος και άρχισε η μάχη της «διαδοχής» στην Νέα Δημοκρατία, κάθε μήνα είχαμε και εκλογές, στο μυαλό τους φυσικά!


Από το τέλος του 2008 κάθε μήνα έπεφτε η κυβέρνηση και θα είχαμε εκλογές!


Τον Ιούνιο θα έχουμε διπλές εκλογές και άλλα πολλά, με επωδό ότι ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίζετε Πρωθυπουργός!


Ποιος Έλληνας πολίτης που παρακολουθούσε και παρακολουθεί τα ΜΜΕ δεν θυμάται αυτά που έλεγαν τα ΜΜΕ και λένε τώρα εύστοχα στα spot, τα παπαγαλάκια;


Επί οκτώ μήνες η Ελλάδα κατέρρεε, καταρρέει και είναι ακυβέρνητη.


Τα ΜΜΕ πραγματικά τρομοκράτησαν και τρομοκρατούν τους πολίτες, τα «τηλεοπτικά παπαγαλάκια», παρουσίαζαν ένα πολύ αρνητικό κλίμα στην αγορά το οποίο για την οικονομία μας ήταν ότι το χειρότερο!


Στην οικονομία, σε περιόδους κρίσης, το κύριο πρόβλημα είναι η ψυχολογία και ο η μεταφορά του πανικού, στους πολίτες.


Αυτή η εικόνα αν παρουσιαζόταν σε άλλη χώρα, με την Διεθνή Οικονομική Κρίση σε πλήρη ανάπτυξη σε όλες τις χώρες του κόσμου, τα περίφημα παπαγαλάκια θα «είχαν μαντρωθεί» προ πολλού.


Το ΠαΣοΚ αρχίζει να αναπαράγει αυτά που ακούει από τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και τα κανάλια, εκφράζοντας έναν «δήθεν πολιτικό λόγο», χωρίς προτάσεις κάνοντας παραπολιτική!


Κατάντια του τόπου, η δήθεν επόμενη κυβέρνηση των «νταβατζήδων», να μην μπορεί να προτείνει σοβαρά μέτρα, να εκφράσει θέσεις και απόψεις, να ακολουθεί «κατά πόδας» αντιγράφοντας τα ΜΜΕ-παπαγαλάκια, τα οποία ουσιαστικά εκφράζουν τον πολιτικό λόγο της.


Ευτυχώς τα αρνητικά αποτελέσματα για όλους μας και για τον τόπο ήταν μικρά παρά την τακτική που ακολούθησαν τα ΜΜΕ.


Το αρνητικό για το ΠαΣοΚ είναι ότι πίστεψε ότι θα γίνει κυβέρνηση χωρίς να κουρασθεί!


Το θετικό ότι πρόσκαιρα το παρουσιάζουν πρώτο κόμμα με σημαντική διαφορά, η οποία σιγά-σιγά …προσγειώνεται.


Οι περίφημες Δημοσκοπήσεις εγκαταλείπουν τον ΣΥΡΙΖΑ, που του έδιναν ποσοστά κοντά στο 20% και εφευρίσκουν τους Οικολόγους-Πράσινους, ως τρίτο κόμμα!


Στόχος τους η ακυβερνησία για να «αλωνίζουν οι νταβατζήδες»!


Επομένως τα spot, εκτός των άλλων είναι και αληθινά.


Οι πολίτες ξαναθυμούνται αυτά που άκουγαν από τα ΜΜΕ για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι και σήμερα.. χωρίς τίποτα να επιβεβαιωθεί!


Έξυπνα τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι χρεώνουν τα παπαγαλάκια στο ΠαΣοΚ, αλλά ο κόσμος τα χρεώνει στα κανάλια.


Λένε ότι η κυβέρνηση χτυπά το ΠαΣοΚ και όχι τους δημοσιογράφους.


Η αλήθεια είναι ότι η κυβέρνηση, με αυτά τα spot, χτυπά τους διαμορφωτές της κοινής γνώμης που είναι τα κανάλια και οι δημοσιογράφοι!


Οι οποίοι, εκτελούν διατεταγμένη υπηρεσία, είναι τα φερέφωνα των αφεντικών τους, δηλαδή των «νταβατζήδων» του ελληνικού λαού.


Οι πολίτες κατάλαβαν ότι η αντιπολίτευση στην κυβέρνηση, όλα αυτά τα 5 χρόνια, ήταν τα ΜΜΕ, οι δημοσιογράφοι και όχι το ΠαΣοΚ!


Το ΠαΣοΚ ήταν και είναι ανύπαρκτο, χωρίς πολιτικό λόγο και στρατηγική! Ακολουθεί πιστά την αναπαραγωγή των τηλεοπτικών παπαγάλων.


Λαμβάνει εντολές από αυτά γιατί είναι ανίκανο να δώσει εντολές, αφού έχει υποταχθεί πλήρως σε αυτά!


Έχει εναποθέσει την τύχη του σε αυτά!


Τέλος η διαφήμιση με τα spot ( «παπαγαλάκια» ) κατά την άποψη μας είναι:


Πανέξυπνη, αληθινή και πραγματική!


Δεν είναι γκρίζα γιατί δεν αναφέρεται σε πρόσωπα, δεν τα υποβαθμίζει, δεν τα συκοφαντεί, δεν απομονώνει φράσεις!


Λέει αυτά που όλοι ακούγαμε επί μήνες!


Έδωσε την δυνατότητα στην κυβέρνηση να καταγράψει την πολιτική της και να την θυμηθούν οι πολίτες, ενόψει των εκλογών της 7ης Ιουνίου!


Τα «παπαγαλάκια», στα spot, δίνουν και θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ανάσα στην Νέα Δημοκρατία.


Το λάθος το έκαναν!


http://emprosdrama.blogspot.com/


5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τα ειλικρινη κ θερμα μου συγχαρητηρια για το αρθρο σας δωσατε μια ακρως σαφη εικονα για του ακριβως προκειται τους εχουμε καταλαβει και πλεον δεν μας πειθουν....

Ανώνυμος είπε...

Μας περνάει για αμερικανάκια ο αμερικάνος βουτυρομπεμπές και τα Γιωργοκάναλά του.

ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΘΗΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.

Ομόλογα: Η Morgan Stanley επέστρεψε όλα τα δομημένα και τα αντάλλαξε με Ελληνικά σταθερής απόδοσης.
Βατοπέδι: Έγινε αναστροφή των ανταλλαγών και το δημόσιο δεν ζημιώθηκε ούτε ένα ευρώ.
Ζαχόπουλος: Καθαρά προσωπική υπόθεση, καμία σχέση με δημόσια χρήματα.
Υποκλοπές: Τα συνεταιράκια του πασόκ, ο Κόκκαλης της intracom-ζίμενς και ο Κορωνιάς της Vodafone, υπέκλεπταν τον πρωθυπουργό. Καμμία σχέση με δημόσια χρήματα.
Παυλίδης: 100 ψωροχιλιάρικα του Μανούση, χωρίς καμία απολύτως απόδειξη.
……………………

ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΤΕ, ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙΟΥ: αφορά τη λαθραία εισαγωγή χιλιάδων τόνων γιουγκοσλαβικού καλαμποκιού από κρατική εταιρεία και την εξαγωγή του στη συνέχεια σε χώρες της Ευρώπης ως ελληνικό. Τα κέρδη από την «κομπίνα» υπερέβησαν τα 1,5 εκατομμύρια δολάρια ενώ στα παραστατικά εμφανίστηκαν μόνο 1 εκατομμύριο δρχ.!

***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΕΤΒΑ: Σκάνδαλο 1,5 δις εις βάρος της ΕΤΒΑ και δύο θυγατρικών ναυτιλιακών εταιρειών της με την αγορά πλοίων από δύο άγνωστες κυπριακές εταιρείες φαντάσματα, οι οποίες εμφανίζονταν χωρίς κεφάλαια και χωρίς μετόχους.

***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ: Πέραν των παρανομιών που αποκαλύφθηκαν και της διασπάθισης δημοσίου χρήματος, εξασφάλιζε, την δεύτερη τετραετία του Πασόκ, στα διευθυντικά της στελέχη, μισθούς από 25 έως 33 εκατομμύρια δρχ. μηνιαίως, με τη μέθοδο των προμηθειών, ενώ την ίδια στιγμή οι εργαζόμενοι στην Ελλάδα αμείβονταν με μισθούς πείνας.

***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΕΤ 1:«ο πικρός καφές»: ενώ η επίσημη τιμή του εισαγόμενου καφέ κατά τόνο ήταν 1500 δολάρια, η κρατική ΠΡΟΜΕΤ τον εισήγαγε λαθραία, υπερτιμολογώντας στα 2000 δολάρια τον τόνο.

***ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΜΕΤ 2: «τα σάπια ξύλα». Η ΠΡΟΜΕΤ αγόρασε από φιλανδική εταιρεία εξαγωγών ξυλείας ποσότητες καυσόξυλων έναντι του εξωφρενικού τότε ποσού των 250 εκατομμυρίων δρχ., η οποία κρίθηκε ακατάλληλη από τους Έλληνες ξυλουργούς και τελικά σάπισε στο λιμάνι της Ελευσίνας.

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ (μετά το Χρηματιστήριο βέβαια).

Πρώτος προφυλακίστηκε ο Μαυρίδης.

Νάσου καπάκι και ο Σταυριανού.

Next!

Έλα τώρα που γυρίζει….

Έπονται και οι υπόλοιποι τις επόμενες ημέρες.

Όσο για τον πράσινο Χριστοφοράκο, γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.

Και ο Τρεπεκλής, ο κολλητός και παιδικός φίλος του Γιωργάκη, θα έλθει και αυτουνού η ώρα, οσονούπω.

Οι λογαριασμοί όχι μόνο μιλάνε αλλά κελαηδάνε.

ΕΣΕΙΣ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΣΙΝOΦΡΟΥΡΟΙ, ΜΗΝ ΕΛΠΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΔΕΣΠΟΤΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ.

Τον τελευταίο χρόνο οι καναλάρχες έχουν κηρύξει ανένδοτο στον Καραμανλή με τα υπαρκτά ή ανύπαρκτα ή γελοία σκάνδαλα της ΝΔ.

Τώρα όμως που ήλθε η ώρα να μάθει ο κόσμος ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛA ΤΗΣ ΖΙΜΕΝΣ (της ΜΑΝ, των TOR, των φρεγατών, του Κτηματολογίου, κλπ) δεν θα σταματήσει να γυρίζει ο τροχός.

ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΣΚΑΝΔΑΛΩΝ, Η ΖΙΜΕΝΣ, ΔΕΝ ΘΑΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ.

Όταν με το καλό βγούν όλοι οι πράσινοι πρωταγωνιστές του στη σέντρα ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) θα μιλήσουμε ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ για τη διαφθορά των πολιτικών στην Ελλάδα.

Όταν πάρει ακριβοδίκαια ο καθένας το μερίδιο των ευθυνών που του αναλογεί (πράσινοι, γαλάζιοι, κόκκινοι) ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ) ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΑ.

ΟΧΙ ΠΡΙΝ.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ και αδικία να εξισώνονται τα 100,000 του Παυλίδη με τα 100.000.000 ευρώ της Siemens.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για ευθύνες της ΝΔ μετά το 2004, όταν οι μίζες της Ζίμενς αφορούν πασόκους δημόσιους υπάλληλους και υπαλλήλους του ΟΤΕ, σημερινούς ή συνταξιούχους.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάμε για σκάνδαλο υποκλοπών, όταν ο υποκλεπτόμενος ήταν ο καταγγελόμενος πρωθυπουργός (και γαμημένος και δαρμένος - δεν γίνεται).

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να εξισώνουμε τα εκατοντάδες εκατομμύρια των TOR-M1 και των φρεγατών με τα ξενοπηδήματα του Ζαχόπουλου.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να χρεώνουμε την υπόθεση Βατοπεδίου μόνο στη ΝΔ, τη στιγμή που η μισή δουλειά είχε γίνει από το πασόκ.

Είναι ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ να μιλάει για διαφθορά ο Γιωργάκης, όταν ο παιδικός του φίλος Γ. Τρεπεκλής εισέπραξε μίζα 6,5 εκατομμύρια ευρώ μόνο από το C4I.

ΟΠΟΙΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΕΙ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ.

ΟΠΟΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΛΕΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΝΙΓΟΥΝ ΤΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗ.

ΚΑΙ ΤΙ ΣΚΑΝΔΑΛΑ, ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ!

ΟΣΟΙ ΕΒΑΛΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΝΑ ΔΙΩΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ.

Μόνο έτσι κάποτε θα μπορέσουμε να ξεχωρίσουμε τους τίμιους πολιτικούς από τους πονηρούληδες.

Εντάξει πονηρούλη Γιωργάκη ;

Πές αλεύρι.

Ο Τρεπεκλής σε γυρεύει!

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΣΟΚ – ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑΚΙ;

ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ;

ΠΟΣΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΟΡΕΣΘΕΙ Η ΑΠΛΗΣΤΙΑ ΤΟΥΣ;

Όποιος ξαναψηφίσει το Γιωργάκη και την πράσινη συμμορία του θα βαράει το κεφάλι του στον τοίχο.

Τι νέο να περιμένουμε από τα πράσινα λαμόγια, ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ θέλουν να ΚΛΕΨΟΥΝ;

Νομίζουν οι απατεώνες ότι επειδή πέρασε μια πενταετία εμείς ΞΕΧΑΣΑΜΕ τι μας κάνανε 20 χρόνια, οι ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΚΛΕΨΙΑΣ; Επειδή βάλανε τον κλαψιάρη τον Παπακωνσταντίνου να λασπολογεί καθημερινά στις τηλεοράσεις, νομίζουν ότι δεν καταλαβαίνουμε ποιοι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ θα κυβερνούν εάν τους ξαναψηφίσουμε;

Νομίζουν, για παράδειγμα, ότι ξεχάσαμε το χρηματιστήριο και τα εκατομμύρια Ελλήνων που έμειναν άφραγκοι;

Νομίζουν ότι ξεχάσαμε που μπήκανε πάμπτωχοι στην πολιτική και τώρα μένουν σε βιλάρες με πισίνες;

ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΣΙΜΠΑΜΕ.

Ο Γιωργάκης λέει ότι αγωνίζεται για το καλό του φτωχού λαού και τον πιάνουν επ’ αυτοφώρω να συσκέπτεται ΜΥΣΤΙΚΑ με μερικούς από τους μεγαλύτερους μεγαλοκαρχαρίες και αιμορουφήχτρες της χώρας;

ΤΕΤΟΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ;

Λαός είναι ο Λάτσης της Eurobank,

ο Θεοδωρόπουλος της Δέλτα,

ο εφοπλιστής Λασκαρίδης με τα ξενοδοχεία και τα καζίνα,

ο Γεράρδος του Πλαίσιου,

ο Καλιτσάντζης του Μπόμπολα,

ο Διβάνης με τα ξενοδοχεία,

ο Βασιλάκης της Aegean,

ο Μυτιληναίος με τα εργοστάσιά του και

ο Σκλαβενίτης με τα σουπερμάρκετ του;

ΠΑΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙΣ ΕΝΤΕΛΩΣ ΓΙΩΡΓΑΚΗ, Η ΑΠΛΑ ΦΑΙΝΟΜΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ;

Όποιος δημοκράτης ξαναψηφίσει πασόκ είναι άξιος της μοίρας του και να μην παραπονιέται για αυτά που θα λουστεί!

Ανώνυμος είπε...

Εάν σήμερα η διαφορά στη δημοσκόπηση είναι 2,8%, η Ν.Δ. έχει την νίκη στο τσεπάκι.
Από το 20% των αναποφάσιστων τουλάχιστον το 70% είναι Νεοδημοκράτες. Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ 80% ΤΕΛΟΣ. Η ΝΔ ΑΠΟ 55% ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΣΤΩ 70% ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ Ο ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ. ΘΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Κάτι μου λέει λοιπόν ότι σύντομα θα έχουμε συνέδριο εκλογής αρχηγού στο πασόκ.
Άντε να τελειώνουμε γιατί πολύ κράτησε το ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΟΝ ΧΑΖΟΤΖΕΦΡΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ. ΑΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΟΙΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΜΑΝ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΝΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΝΕ. Ο ΚΑΤΜΑΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΟΔΟ. ΧΙ ΧΙ ΧΙ.