Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

Φυγαδεύτηκε ο Απόστολος Κακλαμάνης


Άρον άρον έφυγε από τη Παλαιά Βουλή
 
Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής  παρευρέθηκε σε εκδήλωση για τη Θράκη που πραγματοποιήθηκε χτες βράδυ στη Παλαιά Βουλή.
Στο τέλος της εκδήλωσης η Χαρά Νικοπούλου που ήταν στο πάνελ των ομιλητών, απηύθυνε μια ερώτηση στον κ. Κακλαμάνη για τους «μέχρι ποίου σημείου προδοσίας πρέπει να φτάσουν οι Ματατζη, Ιλχαν, και Χατζηοσμάν για να τους αποβάλλετε από τη Βουλή;»
Ο κ. Κακλαμάνης άρχισε με μία αναδρομή στο παρελθόν λέγοντας ... πόσες φορές επισκέφθηκε τη Θράκη και πώς έδειξε την πόρτα στον τέως πρεσβευτή των ΗΠΑ στην Ελλάδα, όταν ο τελευταίος του ζήτησε λογαριασμό επειδή ο Σγουρίδης είχε πάει στην κοιλάδα Μπεκάα και είχε συναντήσει τον Οτσαλάν.
Εκεί το ακροατήριο άρχισε να χάνει την υπομονή του και να φωνασκεί, διότι φαινόταν ότι ο Κακλαμάνης δεν είχε σκοπό να απαντήσει. 
Τότε ο κ. Κακλαμάνης ύψωσε τον τόνο της φωνής του και απαίτησε από το ακροατήριο να σωπάσει και να τον αφήσει να ασκήσει το δημοκρατικό του δικαίωμα να μιλήσει. Το ακροατήριο εξαγριώθηκε και τότε ο κ. Κακλαμάνης «έβαλε» φωτιά στην ήδη ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα λέγοντας «ότι για να μη χαθεί η Θράκη πρέπει και σεις οι έλληνες χριστιανοί να αλλάξετε συμπεριφορά».
Μετά από αυτό οι διοργανωτές βλέποντας ότι η κατάσταση πάει να εκτραπεί από τους παρευρισκόμενους αναγκάστηκαν να φυγαδεύσουν τον κ. Κακλαμάνη για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: