Σάββατο 4 Δεκεμβρίου 2010

Η επίθεση στον "Πρωθυπουργό Των Ελλήνων" !

G.A.P vs Γ.Α.Π !

Σφοδρή επίθεση έκανε από την Πολωνία όπου βρίσκεται ο Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς κ. George Andreas Papandreou στην κυβέρνηση του Πρωθυπουργού της Ελλάδας κ. Γεωργίου  Ανδρέα Παπανδρέου !!!
Στην ομιλία του τόνισε τις προτάσεις των Σοσιαλιστών για την αντιμετώπιση της οικονομικής κρίσης και στη διαφύλαξη του κοινωνικού κράτους , καταδίκασε τις συντηρητικές πολιτικές που εφαρμόζονται στην Ελλάδα λέγοντας χαρακτηριστικά :
«Οι συντηρητικοί είδαν την κρίση σαν χρυσή ευκαιρία να εξασθενήσουν το κοινωνικό κράτος, να μειώσουν τα εργατικά δικαιώματα που κατακτήθηκαν μετά από σκληρούς αγώνες. Ευθύνη μας είναι να τα διαφυλάξουμε με κάθε κόστος. Πρέπει να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των άνεργων νέων Ευρωπαίων να βρουν δουλειά, να βοηθήσουμε τα εκατομμύρια των Ευρωπαίων που ζουν στη φτώχεια ,το να διασώζουμε τις τράπεζες εις βάρος των φτωχότερων πολιτών δεν είναι μόνον οικονομικά μη βιώσιμο, είναι κοινωνικά και ηθικά απαράδεκτο».
Προσοχή , υπάρχουν και ακόμα σκληρότεροι χαρακτηρισμοί από τον κ. G.A.P !!!
Συνεχίζοντας την επίθεση του στις συντηρητικές πολιτικές είπε χαρακτηριστικά : «Λένε ήρθε η ώρα της λιτότητας αλλά τι εννοούν; Τις συντάξεις, το κράτος πρόνοιας, τα επιδόματα ανεργίας, την εκπαίδευση. Αν τα κόψουμε θα προκύψει μεγαλύτερη ανισότητα... ».
Παρακολουθούμε ΑΦΩΝΟΙ την μεγάλη αυτή μάχη !!!
Για την ώρα η κυβέρνηση Γ.Α.Π αντέχει τις επιθέσεις των Σοσιαλιστών και εφαρμόζει ευλαβικά τις εντολές της τρόικας για την σωτηρία της χώρας από τα Σοσιαλιστικά οράματα που τήν έφεραν εδώ που βρίσκεται σήμερα.
Ελπίζουμε ότι θα αντέξει τις πιέσεις που δέχεται από το εξωτερικό για επιστροφή στην πολιτική του παρελθόντος. ...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: