Τρίτη 9 Μαρτίου 2010

Ντόρα: "Θα υποβάλλω αίτηση για να δω κάποιο υπουργό"

Πλήρωσα την κομματική μου συνείδηση και την στήριξη στον Καραμανλή!

Δύσκολη χαρακτήρισε την σχέση της με τον Αντώνη Σαμαρά μιλώντας στο Alter η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Είναι μια δύσκολη σχέση. Είναι μεγάλες οι διαφορές» υποστήριξε και πρόσθεση:
«Εγώ συναίνεσα στην επιστροφή του Σαμαρά στη Ν.Δ. Τα μεγάλα κόμματα λειτουργούν συνθετικά» τόνισε με νόημα.
Η Ντόρα έριξε μια ακόμη ρουκέτα. «Ο πολιτικός δεν μπορεί να κάνει πολιτική με αποθημένα και βεντετισμούς» είπε χαρακτηριστικά.
«Οι 300 χιλιάδες που με ψήφισαν υπάρχουν και έκαναν μια διαφορετική επιλογή. Πολιτική κάνεις με θάρρος και όχι με ...
ψυχολογικά αποθημένα» υποστήριξε η πρώην υπουργός.
Αναφορικά με τις αντιδράσεις που προκάλεσε το ταξίδι της στην Κύπρο, αντιμετώπισε το γεγονός με μπόλικη δόση χιούμορ, στέλνοντας ωστόσο ξεκάθαρο μήνυμα προς την Ρηγίλλης.
«Θα υποβάλλω αίτηση με χαρτόσημο των 5 για να δω κάποιο υπουργό Εξωτερικών. Θα προσπαθήσω να μην στεναχωρήσω κανένα. Όμως θα συνεχίσω να ασχολούμαι με τα Εξωτερικά». 
«Την ημέρα που βρισκόταν ο Όλι Ρέν στην Αθήνα δεν θα ασχολούνταν με το τι κάνω εγώ και για το ταξίδι μου στην Κύπρο» τόνισε η Ντόρα Μπακογιάννη.
«Δεν δίνει κανείς δίφραγκο για το τι κάνω εγώ» είπε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι σ' αυτή την δύσκολη στιγμή ο κόσμος δεν ασχολείται με τα παραπολιτικά.
Επρόκειτο για ένα σαφές και ξεκάθαρο μήνυμα προς τους επιτελείς της Ρηγίλλης που αντί να ασχολούνται με τα μεγάλα και σοβαρά προβλήματα και την στρατηγική της Ν.Δ., ανάλωσαν δύο μέρες στην προσπάθεια τους να «χτυπήσουν» την Μπακογιάννη.
Η ψηλή μάλιστα είπε ότι αν τα παπαγαλάκια της Ρηγίλλης δεν είχαν σηκώσει το θέμα, θα είχε περάσει στα μονόστηλα των εφημερίδων. Αυτή είναι αλήθεια και σπανίζει που βγαίνει πολιτικός και την παραδέχεται.
parapolitika.gr 


 

Δεν υπάρχουν σχόλια: