Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Α. Δρυμιώτης: Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε τελείωσε, έχει γίνει πλέον ΣΥΡΙΖΑΚΙ

«Ο ΣΥΡΙΖΑ όπως τον ξέραμε έχει τελειώσει και μιλάμε πλέον για ΣΥΡΙΖΑΚΙ» 
δήλωσε το πρωί της Τρίτης ο εκλογικός αναλυτής Ανδρέας Δρυμιώτης στον ΣΚΑΪ με βάση τις τελευταίες δημοσκοπήσεις, που δείχνουν ότι «ακόμα και οι ΣΥΡΙΖΑιοι έχουν αρνητική άποψη για τον Στέφανο Κασσελάκη».
Ο κ. Δρυμιώτης εξέφρασε, επίσης, την αμφιβολία του για το αν θα φύγει από τον ΣΥΡΙΖΑ η Έφη Αχτσιόγλου λέγοντας ότι «αν μείνει υπάρχει μια περίπτωση είτε στο συνέδριο με πρόταση μομφής είτε στις ευρωεκλογές αν το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ ποιος θα πάρει το κόμμα;».
Στη συνέχεια, αναρωτήθηκε:... «Εσείς περιμένατε ότι ο Κασσελάκης που βγήκε με τα τσαρούχια στον δεύτερο γύρο, ούτε οι ΣΥΡΙΖΑοι να μην τον εμπιστεύονται πια;» προσθέτοντας ότι «εγώ θα την συμβούλευα να μείνει».

Τέλος, στην ερώτηση για το αν το ΠΑΣΟΚ έχει εδραιώσει τη δεύτερη θέση, ο κ. Δρυμιώτης ξεκίνησε με «ένα χιουμοριστικό σχόλιο ότι ο ΕΟΦ ενέκρινε τις ομιλίες του Ανδρουλάκη για να κοιμάσαι» και πρόσθεσε:
 «Ο Ανδρουλάκης είναι μονοθεματικός, έχει κολλήσει σε κάποια πράγματα, άλλα τον ρωτάνε και άλλα απαντάει. Το ΠΑΣΟΚ έπρεπε να πάρει όλες τις ψήφους που του είχαν φύγει και πήγαν στον ΣΥΡΙΖΑ και δεν το έχει καταφέρει. Δεν σου λένε πολιτικές προτάσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: