Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Ο Τσίπρας με τον Πούτιν στην πλάτη

Στην πολύμηνη πορεία προς τις εθνικές εκλογές θα απαιτηθούν κάμποσοι τροχονόμοι για να αναλάβουν υπηρεσία στα…σύννεφα ώστε να ρυθμίζεται η κυκλοφορία όσων πέφτουν, βλέποντας ότι ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ υποθάλπει, καλλιεργεί και σπονσονάρει την πολιτική χυδαιότητα. 
Το φεστιβάλ Νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον τίτλο «Σπούτνικ», με support τον ελληνοφρενή τσολιά, γκεστ σταρ τον Πούτιν και ομιλητή τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ήταν η επιτομή της σκηνοθετημένης πρόκλησης, εκπομπής μηνυμάτων, υποβολής διαπιστευτηρίων και δευτερευόντως άγρας ψήφων...

Το αισχρό γηπεδικό σύνθημα κατά του πρωθυπουργού - στα χείλη κατεξοχήν μεσήλικων ριζοσπαστών της… ΚΝΕ που συγκεντρώθηκαν για να δείξουν πως αλλάζει ο κόσμος - ήταν το πλέον αθώο, μπροστά στα υπόλοιπα.


Η τεράστια μορφή του Ρώσου προέδρου με το ειρωνικό μειδίαμα στο φόντο και η φουστανέλα από κάτω, υποδήλωναν κυριαρχία, σεβασμό και υποταγή.
Των διοργανωτών και των συμμετεχόντων.
Στη «μαμά» Ρωσία και τον «ηγέτη» της.

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν ήταν ο οικοδεσπότης στο φεστιβάλ των νέων του ΣΥΡΙΖΑ.
Κυνικά και απροκάλυπτα.

Το σύνθημα κατά του πρωθυπουργού κάτω από τη φωτογραφία του Πούτιν, ήταν το «μέσο» για να κυκλοφορήσει ευρύτερα αυτή η εικόνα. Να εντυπωθεί ως μήνυμα.

Στους εγχώριους λάτρεις του πουτινισμού, σε όσους εχθρεύονται την Ευρώπη και τη δυτική δημοκρατία, τους ανιστόρητους αιθεροβάμονες που έβλεπαν με δέος και θαυμασμό το ξανθό γένος.

Με τον Πούτιν στην πλάτη ο Αλέξης Τσίπρας ξιφουλκούσε κατά της κυβέρνησης περιγράφοντας ένα καθεστώς που «ελέγχει τη χώρα και τις ζωές».


Με τον Πούτιν στην πλάτη υιοθέτησε ολοκληρωτικά την πολιτική αλητεία ενώ υιοθέτησε και νομιμοποίησε τις δράσεις του καθεστώτος Πούτιν σε βάρος της πολιτικής σταθερότητας και της κοινωνικής ομαλότητας στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ενας χαιρετισμός της κ. Ζαχάροβα έλειπε για να μεταφέρει τις ευχαριστίες της Μόσχας, αφού στον ΣΥΡΙΖΑ πιστεύουν, ότι η Ευρώπη πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλία «έξω από τους αμερικανοΝΑΤΟϊκούς σχεδιασμούς», να πείσει όλα τα εμπλεκόμενα μέρη να καθίσουν στο τραπέζι της διπλωματίας και να βρεθεί μία βιώσιμη λύση.

Με τον Πούτιν στην πλάτη, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ επικαλέστηκε τον Ηλία Ηλιού!
Υπάρχει μεγαλύτερη βρισιά απ’ αυτή;

Κατερίνα Γαλανού

Δεν υπάρχουν σχόλια: