Σάββατο 24 Απριλίου 2021

Τείχος προστασίας για fake news και ανοίκειες επιθέσεις σε επιστήμονες στήνει η Κυβέρνηση

Τέλος στα σχέδια των διάφορων ψεκασμένων και κατά συνείδηση συνωμοσιολόγων 
με ακραίες προσεγγίσεις που βρίσκονται στο πολιτικό περιθώριο και στοχεύουν τους επιφανείς λοιμωξιολόγους έβαλε η Κυβέρνηση.
Με μία κίνηση ματ το αρμόδιο υπουργείο προώθησε νομοθετικά το ακαταδίωκτο των επιστημόνων που συγκροτούν τις επιτροπές για... την αντιμετώπιση της πανδημίας και το σχεδιασμό της εμβολιαστικής στρατηγικής, προστατεύοντας τους ειδικούς από τα fake news και τα διάφορα πληρωμένα πληκτρολόγια που έχουν βάλει στο στόχαστρο τους τις τεκμηριωμένες απόψεις επιστημόνων για να δημιουργήσουν μπάχαλο και να στηρίξουν τα σχέδια ακόμη και πολιτικών κύκλων που επεδίωξαν όλο το προηγούμενο διάστημα να επενδύσουν στην αβεβαιότητα, στη σύγχυση και την ανασφάλεια μιας βαλλόμενης κοινωνίας που βρίσκεται πλέον στα όρια της.

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί η απαράδεκτη στάση του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, το οποίο ενώ βρίσκεται σε ένα στρατηγικό αδιέξοδο και ολισθαίνει διαρκώς στον πολιτικό κατήφορο, επέλεξε για μία ακόμη φορά τον εύκολο δρόμο της επαναστατικής γυμναστικής αποχωρώντας από τη σχετική κοινοβουλευτική διαδικασία.
Αντί να συνδράμουν ως υποτιθέμενο υπεύθυνο κόμμα με θεσμική βαρύτητα στην προστασία των ειδικών που πρωταγωνιστούν στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας, επέλεξαν να ταυτιστούν ξανά με αντιδραστικά στοιχεία που βρίσκονται εκτός πραγματικότητας και προκαλούν τη νοημοσύνη των πολιτών με θέσεις και απόψεις στα όρια της γραφικότητας.

Σε μία κρίσιμη χρονική συγκυρία, το Μέγαρο Μαξίμου απαντά ολιστικά στις προκλήσεις της πανδημίας με καθαρές λύσεις, με μοναδικό στόχο την έξοδο από την πολύμηνη περιπέτεια και την επιστροφή στην κανονικότητα το συντομότερο.

https://twitter.com/Timelinegr_/status/1385675162918559749

1 σχόλιο:

aik είπε...

Σ'αυτο το μουνοπανο που δεν υπογραφει:Ητροπολογια,ηλιθιοι,ειναι,κυριως,για να μην ξερασουν στα δικαστηρια για τις ανομιες της συμμοριας,τωρα που βγηκαν τα πρακτικα της επιτροπης και φαινεται οτι οι αποφασεις ειναι πολιτικες.Και επειδη ειστε και ασχετοι,οποιος εχει σπουδασει το παρακρατος του Σημιτη τα πιανει αμεσως.'Η νομισατε οτι στη ΝΔ εχει και εξυπνους.