Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2021

Σε μπούμερανγκ καταλήγει το σχέδιο του αδίστακτου Τσίπρα να πληγεί πολιτικά ο Μητσοτάκης

Μπούμερανγκ γυρίζει στον Σύριζα η συντονισμένη προσπάθεια των αδίστακτων ινστρουχτόρων της Κουμουνδούρου να αξιοποιήσουν πολιτικά την υπόθεση Λιγνάδη για να πλήξουν προσωπικά τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Στο κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης πέφτουν για μία ακόμη φορά στο βούρκο με στόχο να σύρουν μία κυβέρνηση σ΄αυτήν την κατεύθυνση, η οποία παρά τα όποια λάθη της, διαχειρίζεται μέχρι στιγμής με επιτυχία την μεγαλύτερη υγειονομική περιπέτεια που γνώρισε η χώρα εδώ και πολλές δεκαετίες και δείχνει... μεγάλες  αντοχές εν μέσω έντονων οικονομικών και κοινωνικών αναταράξεων .
Αυτό εξάλλου είναι που τρέμουν ο Αλέξης Τσίπρας και οι ομοτράπεζοι του, δηλαδή να μπορέσει η Κυβέρνηση να οδηγήσει σύντομα τη χώρα στην κανονικότητα και να ανοίξει το βηματισμό της τους επόμενους μήνες αφήνοντας πίσω τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να παλεύει με τις συνιστώσες και τις αγκυλώσεις του παρελθόντος.
Με αυξημένο κίνδυνο η πολιτική του καριέρα να λάβει ένα άδοξο τέλος όταν διεξαχθούν οι επόμενες εθνικές εκλογές.
Οι πολίτες γνωρίζουν πολύ καλά τις βρώμικες τακτικές του Σύριζα, καθώς είναι ακόμη νωπές οι μνήμες από την σκευωρία της Novartis, ενώ η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου δεν χάνει την ευκαιρία να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, ακολουθώντας παλαιοκομματικές σταλινικού τύπου ενέργειες για να πλήξει τους κομματικούς τους αντιπάλους και τους μη αρεστούς.
Γι΄αυτό το λόγο, η προσπάθεια να χτυπήσουν τον πλέον δημοφιλή Πρωθυπουργό της περιόδου της κρίσης πέφτει στο κενό.

Και όσο επιμένουν, τόσο περισσότερο θα εκτίθενται στα μάτια της κοινής γνώμης.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Επαναλαμβανω:Το τσουλακι που τα γραφει,ας βαλει το ονοματακι του,να μην δυσκολευομαστε να το βρουμε.