Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Ξεσκέπασε το βρώμικο σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ και του έκθετου Τσίπρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Το βρώμικο σχέδιο της Κουμουνδούρου για να ταυτιστεί μια ολόκληρη παράταξη με τον κατηγορούμενο Λιγνάδη ξεσκέπασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ολομέλεια της Βουλής, σύροντας τον Αλέξη Τσίπρα να απολογηθεί για τον οχετό που έχουν δημιουργήσει τα τρολ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.
Η συντονισμένη προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ και των φερέφωνών του να καλλιεργήσουν ένα κλίμα βρώμας και δυσωδίας και... να δηλητηριάσουν την πολιτική ζωή του τόπου αντιμετωπίστηκαν από τον Πρωθυπουργό με επιχειρήματα και με θεσμικές προτάσεις που αφορούσαν στην ουσία του προβλήματος και την ριζική αντιμετώπιση ανάλογων φαινομένων στο μέλλον.
Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έδειξε το πολιτικό θάρρος να αποδοκιμάσει ευθέως αυτές τις πρακτικές και για την ταμπακιέρα επέλεξε την σιωπή. 
Η πρωτοβουλία του Κυριάκου Μητσοτάκη να προκαλέσει άμεσα τη συγκεκριμένη συζήτηση κατέδειξε την αποφασιστικότητα του να υπερασπιστεί την παράταξη της Νέας Δημοκρατίας από τις ανήθικες επιθέσεις των παρατρεχάμενων και μπροστινών του ΣΥΡΙΖΑ και την απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης της υπόθεσης από τον κ. Τσίπρα που ζητούσε εναγωνίως επικοινωνιακό διέξοδο στο σημερινό Βατερλώ που καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις.

Στην αντίπερα όχθη, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έμεινε κολλημένος στο ζήτημα των πολιτικών ευθυνών βάζοντας στο στόχαστρο την Λίνα Μενδώνη και ζητώντας για μία ακόμη φορά την παραίτηση της. 
Από την πλευρά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στήριξε απόλυτα την υπουργό Πολιτισμού διαχωρίζοντας τις επικοινωνιακές αστοχίες από την ουσία που ήταν η άμεση αντίδραση της μόλις έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες των «έργων» Λιγνάδη!
Είναι προφανές ότι η ηγετική ομάδα της Κουμουνδούρου δεν αντιλαμβάνεται πως η ιστορία αυτή της έχει γυρίσει μπούμεραγνκ και προκαλεί στην κοινή γνώμη ακόμη μεγαλύτερη δυσαρέσκεια για τον τρόπο που η ίδια πολιτεύεται.


1 σχόλιο:

aik είπε...

Βαλαμε τον Κουγια τον στεψοδικη,καλεσαμε τη Σεληνη[αντε το βαθυ ΠΑΣΟΚ για ξελασπωμα παλι]εχουμε τον Δοξιαδη,να μαλακιζεται,προσπαθουμε να κρυψουμε την ανηψια σε αλλη ΜΚΟ,πεταμε τη μπαλλα στην εξεδρα,παλι φταιει ο Τσιπρας,δε με χεζετε;Ονειδος για την παραταξη το παλτο που κουβαλατε.Καλα τα ειπε ο Καραχαλιος.Που ειναι η απαντηση οεο;