Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

H «δημοσιογραφία» του χαφιεδισμού

Ως γνωστόν υπάρχουν χαφιέδες και στην δημοσιογραφία. 
Είναι οι δημοσιογράφοι που υποδεικνύουν το θύμα τους στις ομάδες κρούσης, στοχοποιώντας το μέσα από τα έντυπα στα οποία εργάζονται ή μέσα από το διαδίκτυο. 
Ο στόχος είναι προφανής. Η τρομοκράτηση του υποψήφιου θύματος, ώστε να μην επαναλάβει το «παράπτωμα» του και η αποστολή μηνύματος προς πάσα κατεύθυνση.
Κάπως έτσι αντιμετωπίστηκε ο πρύτανης του ΑΠΘ ο κ. Ν. Παπαϊωάννου από εφημερίδα προσκείμενη στην ακραία, ριζοσπαστική πτέρυγα του ΣΥΡΙΖΑ. Το «παράπτωμα» του; Εφάρμοσε τον νόμο... του Ελληνικού Κράτους, όπως ακριβώς τον είχε ψηφίσει η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Μάλιστα η ύπαρξη του σχετικού νόμου ήταν και το βασικό επιχείρημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να μην ιδρυθεί ειδικό σώμα της ΕΛ.ΑΣ. για τα πανεπιστήμια. Τι έλεγαν λοιπόν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ πριν από λίγες εβδομάδες;
Υποστήριζαν μέσα στην Βουλή πως «ο υπάρχων νόμος καλύπτει τον πρύτανη, και συνεπώς δεν χρειαζόμαστε την ΕΛ.ΑΣ. μέσα στα ΑΕΙ.» Και όπως προανέφερα ο πρύτανης του ΑΠΘ εφάρμοσε τον νόμο των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Δηλαδή τι έκανε;
Όταν διαπίστωσε πως διαπράττονται αξιόποινες πράξεις στον χώρο ευθύνης του, ενημέρωσε την Εισαγγελία που έδωσε εντολή στην ΕΛ.ΑΣ. να αποκαταστήσει την τάξη.

Και γι' αυτόν τον λόγο ο κ. Ν. Παπαϊωάννου προγράφηκε από την συγκεκριμένη εφημερίδα. Αυτό που ενόχλησε την εφημερίδα και όσους εκφράζει, είναι το γεγονός πως ο πρύτανης είδε, έκρινε και αποφάσισε. Σύμφωνα με την λογική της εφημερίδας των μπαχαλάκηδων θα έπρεπε να «κάνει τα στραβά μάτια», όπως έκαναν όλοι οι πρυτάνεις επί τόσα χρόνια.

Για να μην χαλάσουν την βολή τους και για να τα έχουν καλά με τα «παιδιά», άφηναν τις κάθε λογής οργανώσεις και σέχτες της Αριστεράς να κτίζουν, να καταστρέφουν, να προπηλακίζουν. Ο σημερινός πρύτανης του ΑΠΘ «χάλασε την πιάτσα» και ανέτρεψε μια παράδοση δεκαετιών.

Πλέον οι μάσκες έπεσαν και αποκαλύφθηκε ο ρόλος των χαφιέδων της δημοσιογραφίας. Υποδεικνύουν το υποψήφιο θύμα στις ορδές των μπαχαλάκηδων, που στην συνέχεια θα αναλάβουν το εκτελεστικό κομμάτι. Όλος αυτός ο συρφετός έχει έναν και μόνον στόχο.
Να μην υπάρξει άσυλο ιδεών μέσα στα πανεπιστήμια. Τις ιδέες που διακινούνται θέλουν να τις ελέγχουν οι οργανώσεις της Αριστεράς, κάτι που σημαίνει πως θέλουν να διακινούνται μόνον οι δικές τους ιδέες. Ας τολμήσει να μιλήσει σε αμφιθέατρο φιλελεύθερος διανοούμενος. Θα το μετανιώσει και αυτός και αυτοί που τον κάλεσαν.

Το προκλητικό είναι πως όλο αυτό το κλίμα τρομοκρατίας και αριστερού χαφιεδισμού το καλλιεργούν θλιβερές μειοψηφίες που με δημοκρατικές διαδικασίες είναι καταδικασμένες να σέρνονται στο πολιτικό περιθώριο των ΑΕΙ. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός πως πριν από λίγες ημέρες, ενώ στην ηλεκτρονική ψηφοφορία η πρόταση της ΜΗ κατάληψης του τμήματος Μαθηματικού του ΑΠΘ συγκέντρωσε συντριπτική πλειοψηφία, οι μειοψηφίες προχώρησαν στην κατάληψη, περιφρονώντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Η συγκεκριμένη εφημερίδα έστειλε το μήνυμα όχι μόνον προς τον κ. Παπαϊωάννου, αλλά και προς όλους τους πρυτάνεις. Αν τον μιμηθείτε θα δείτε και την δική σας φωτογραφία με την λεζάντα «καταδότης».

Δικαιώνεται έτσι ο Μίκης όταν είπε πριν από τρία χρόνια πως «ο πιο επικίνδυνος φασισμός είναι ο αριστερόστροφος».

Σάκης Μουμτζής


1 σχόλιο:

aik είπε...

Οχι μαλακα.Εκτος απο σκατοπουλημενος,εισαι και ασχετος.Ο κοπριτης που ονομαζεις πρυτανη,εχει την ευθυνη και για το αψυχο και το εμψυχο υλικο.Απλως την εκανε κατσικα,επεσε το ξυλο της αρκουδας σε ΦΟΙΤΗΤΕΣ και μετα μασαγε τα τετοια του στην αστυνομια.Οταν εμεις περιφρουρουσαμε το ΑΠΘ,αυτη η πλεμπα κατουριοτανε στο βρακι της.Και εισαι ντροπη οχι γιατι απο Ρηγας καταντησες ορντινατζα της διαπλοκης των ανιερων συμφεροντων,αλλα σαν αποφοιτος της νομικης εκει,επρεπε να εχεις αλλο ηθος και κουλτουρα[Ασε ο Μιχαλακης απο μικρος εχει το ανιατο]