Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Έτσι και ανοίξει το στόμα του ο Καλογρίτσας...

Προφανώς ο Νίκος Παππάς εκλαμβάνει τη σιωπή του Χρήστου Καλογρίτσα ως αδυναμία.
Γι’ αυτό συνεχίζει ακάθεκτος να προκαλεί την κοινωνία, παριστάνοντας μάλιστα και τον προστάτη του δημοσίου χρήματος.
Αυτός, που επιχείρησε να χειραγωγήσει τον περίφημο διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες, υποχρεώνοντας τον Χρήστο Καλογρίτσα να βάλει ως εγγύηση τα βοσκοτόπια...
Αυτός που, ενώ χρεώνεται το παπατζιλίκι με τον δεύτερο λαγό, βγήκε από τα λαγούμια  ανέλαβε συνήγορος ενός άθλιου και παρακρατικού μηχανισμού, που είχε στηθεί στα υπόγεια του Μαξίμου και τώρα πνέει τα λοίσθια.
Βέβαια, γι’ αυτή την πρόκληση ευθύνεται και η σημερινή κυβέρνηση, που φρόντισε να διασφαλίσει ασυλία σε όσους είχαν εμπλακεί σε σκοτεινές υποθέσεις κατά την αλήστου μνήμης εποχή της παντοδυναμίας του ΣΥΡΙΖΑ.
Ο συμμαθητής του Ν. Πετσίτη έφτασε σε σημείο να κουνάει το δάκτυλο, νομίζοντας ότι απευθύνεται σε λωτοφάγους.
Γιατί δεν είναι μόνο ο Χρ. Καλογρίτσας, που έχει καταστραφεί και είναι έτοιμος να απασφαλίσει, αλλά και γνωστοί επιχειρηματίες, που είχαν μπλέξει σε κρατικές δουλειές, και κατέληξαν να εκβιάζονται από τους παρακρατικούς μηχανισμούς του τότε καθεστώτος.
Με προφανή στόχο να υποχρεωθούν να γίνουν χορηγοί στο χρεοκοπημένο σύστημα των Μέσων Ενημέρωσης του ΣΥΡΙΖΑ και των λαθρόβιων φυλλάδων, που λειτουργούσαν ως πλυντήριο, αρπάζοντας τεράστια διαφημιστικά κονδύλια από το κράτος, χωρίς κανείς να γνωρίζει πού κατέληξαν αυτά τα τεράστια ποσά.
Επειδή το ξέπλυμα μαύρου χρήματος είναι αδίκημα διαρκές και κακουργηματικού χαρακτήρα και δεν παραγράφεται, μήπως θα πρέπει να ξεκινήσει μια έρευνα, για να δούμε τι ακριβώς άρπαξαν τα λαθρόβια έντυπα, που είχε στήσει το παρακράτος του ΣΥΡΙΖΑ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: