Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Απαράβατος ο κώδικας ηθικής και δεοντολογίας του Μητσοτάκη

Ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε θέματα που μπορεί να θολώσουν την καλή εικόνα της Κυβέρνησης έστειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τα γρήγορα αντανακλαστικά που επέδειξε στο θέμα των vouchers.
Σε μία περίοδο που σύσσωμο το Υπουργικό Συμβούλιο δίνει τον καλύτερο του εαυτό για την αντιμετώπιση της πανδημίας, ο Πρωθυπουργός με την κίνηση του υπερασπίστηκε την ολιστική αυτή προσπάθεια προκειμένου θέματα ήσσονος σημασίας να μην χαλάσουν την θετική εικόνα που έχει διαμορφωθεί πάνω απ όλα για την ίδια τη χώρα με αποτέλεσμα να κερδηθούν... θετικά σχόλια από όλη την Ευρώπη.
Ο ίδιος εξάλλου παραμένει ιδιαίτερα προσεκτικός στα μηνύματα που περνούν προς τα έξω από αυτόν, τους στενούς του συνεργάτες και τα μέλη της Κυβέρνησης.
Ο κώδικας ηθικής και δεοντολογίας είναι απαράβατος, ενώ μόλις διαπιστωθεί η παραμικρή παραφωνία υπάρχει άμεση παρέμβαση.
Σε καμία περίπτωση δεν γίνονται ανεκτά φαινόμενα τύπου ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως επισημαίνουν κυβερνητικοί παράγοντες η σημερινή ηγεσία της χώρας διατηρεί ως κορωνίδα της πολιτικής της την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα, σε αντίθεση με τη στάση που είχε τηρήσει ο κ. Τσίπρας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ την περίοδο της προηγούμενης διακυβέρνησης.

Οι δείκτες εμπιστοσύνης των πολιτών προς τη σημερινή Κυβέρνηση έχουν αυξηθεί και η αποκατάσταση της σχέσης του πολιτικού κόσμου με τους ψηφοφόρους βρίσκεται μετά από χρόνια σε πλήρη εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: