Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2019

Ντε Νίρο κατά Ερντογάν: Το βίντεο-καταπέλτης που ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός κατά του «σουλτάνου»

Αποτέλεσμα εικόνας για Ντε Νίρο κατά Ερντογάν: Το βίντεο-καταπέλτης που ανέβασε ο διάσημος ηθοποιός κατά του «σουλτάνου»

Πυρ και μανία έγινε με τον Ντόναλντ Τραμπ ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο, που εξαπολύει συχνά φραστικά πυρά κατά του Ρεπουμπλικανού προέδρου των ΗΠΑ.

Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ εξοργίστηκε αυτή τη φορά με αφορμή την επιβεβαίωση από τον Τραμπ της επίσκεψης την Τετάρτη του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Ουάσιγκτον, παρά τα θύματα που άφησε πίσω της η στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας στα εδάφη της βορειοανατολικής Συρίας. 
Ο Ντε Νίρο, ανέβασε μάλιστα στο λογαριασμό του στο Twitter... βίντεο από τον ξυλοδαρμό Κούρδων διαδηλωτών από τους μπράβους του Ερντογάν κατά την τελευταία του επίσκεψη στην αμερικανική πρωτεύουσα.
Κι όπως αναφέρει στην ανάρτησή του: 
«Με τον Τραμπ να επιβεβαιώνει ότι θα γίνει κανονικά η επίσκεψη Ερντογάν, θέλω να υπενθυμίσω στον κόσμο ότι την τελευταία φορά που βρέθηκε εδώ οι μπράβοι του έδειραν ατιμωρητί ειρηνικούς διαδηλωτές στους δρόμους της πρωτεύουσάς μας. Εννιά άνθρωποι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο και ο Τραμπ δεν είπε τίποτε».


With Trump confirming that Erdogan's visit is still on, I just want to remind folks that last time he was here, his goons beat peaceful protesters with impunity in the streets of our national capital.

Nine people were hospitalized. Trump said nothing; https://forum.pictures/trump-loves-dictators-erdogan-is-the-latest-to-take-advantage-of-that/ 
25 χιλ. άτομα συζητούν σχετικά με αυτό

Δεν υπάρχουν σχόλια: