Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

Μητσοτάκης: Πρώτο μέλημα του Κράτους είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής (Video)

«Πρώτο μέλημα του κράτους είναι η προστασία της ανθρώπινης ζωής», δήλωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, αναφερόμενος στη μεγάλη φωτιά στην Κεντρική Εύβοια, μετά τη συνεδρίαση στο Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων της Πυροσβεστικής, στο Χαλάνδρι.

Αύριο, Τετάρτη, θα είναι στη διάθεση της χώρας τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη από την Ιταλία και την Κροατία, ανέφερε ο πρωθυπουργός...
Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως από το πρωί της Τετάρτης θα είναι στη διάθεση της Ελλάδας τέσσερα πυροσβεστικά αεροσκάφη τύπου καναντέρ από την Κροατία και την Ιταλία, στο πλαίσιο του αιτήματος που κατέθεσε η Ελλάδα για βοήθεια στον ευρωπαϊκό οργανισμό πολιτικής προστασίας.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε ότι οι συνθήκες στην Εύβοια είναι δύσκολες, ωστόσο εξέφρασε την εκτίμηση ότι με τη βοήθεια του καιρού τα πράγματα θα πάνε καλύτερα.
Ακόμα, ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να υπακούν στις εντολές της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.
Επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ευχαρίστησε τις γυναίκες και τους άνδρες της Πυροσβεστικής τονίζοντας πως «έχουν δώσει τον εαυτό τους, είναι ξάγρυπνοι, αλλά απολαμβάνουν της εμπιστοσύνης και του σεβασμού της ελληνικής κοινωνίας».

Χρυσοχοΐδης: «Προτεραιότητα η μετακίνηση των ανθρώπων σε ασφαλές μέρος»

Από την πλευρά του, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης ευχαρίστησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη αλλά και τους πυροσβέστες, για τους οποίους είπε ότι τους αξίζει έπαινος, καθώς καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες απέναντι στις φλόγες.
Στη συνέχεια, ο υπουργός είπε ότι προτεραιότητα αποτελεί η μετακίνηση των ανθρώπων σε ασφαλές μέρος και η διάσωση των περιουσιών τους.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

Γειά σου,

Χρειάζεστε ένα άνετο δάνειο για την ικανοποίησή σας; Προσφέρουμε ένα προσιτό δάνειο επιτόκιο 3% για τους τοπικούς και διεθνείς δανειολήπτες. Είμαστε πιστοποιημένοι, αξιόπιστοι, αξιόπιστοι, αποτελεσματικοί, γρήγοροι και δυναμικοί και εργαζόμαστε μαζί. δίνουμε ένα μακροπρόθεσμο δάνειο από 2 έως 50 χρόνια το πολύ.

Χρειάζεστε ένα άμεσο, εύκολο και προσιτό δάνειο για να πληρώσετε για το χρέος, να ξεκινήσετε μια επιχείρηση ή για κάποιο άλλο λόγο; Εάν ναι, επικοινωνήστε μαζί μας με το αίτημα δανείου.

Αυτή η προσφορά απευθύνεται σε σοβαρούς ανθρώπους.

Επικοινωνήστε μαζί μας, αν σας ενδιαφέρει, μέσω:
Email: easyloanfirm2020@gmail.com
WhatsApp: +18582644849

Είμαστε πιστοποιημένοι,
αξιόπιστη, αξιόπιστη, αποτελεσματική, γρήγορη και δυναμική.

Τις καλύτερες ευχές,
Ντέρεκ Ντάγκλας
easyloanfirm2020@gmail.com



3% Απλή και προσιτή προσφορά δανείου

Ανώνυμος είπε...

Καλή μέρα!!!

Απλώς χαμογελούμαι καθώς δημοσιεύω αυτό γιατί η Linda Oris Financial Company έχει κάνει με και την οικογένειά μου από χρέη. Όλα ξεκίνησαν όταν χρειαζόμουν δάνειο 50.000 δολαρίων για να καθαρίσω όλα τα χρέη μου, έτσι ήρθε η επαφή του μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο διαδίκτυο, γι 'αυτό αποφάσισα να υποβάλω αίτηση για το δάνειο από αυτήν και τώρα είμαι πολύ χαρούμενος και μεγάλη για τη βοήθεια της Linda Oris για να μου δώσει το δάνειό μου, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί της τώρα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να πάρετε τα δικά σας

WhatsApp +44 7723 526040

Email:{mrslindarobertloanfirm@outlook.com}