Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Το Μuppet Show Τσίπρα-Καμμένου συνεχίζεται - Το (δήθεν) «απολογητικό» τηλεφώνημα από τις ΗΠΑ

Το θέατρο του παραλόγου, το οποίο έχει στηθεί άγαρμπα το τελευταίο διάστημα από τον κυβερνητικό θίασο, ως αντιπερισπασμός στην κατάρρευση όλων των αποτυχημένων αφηγημάτων, συνεχίζεται για ακόμα ένα 24ωρο και έχει πρωταγωνιστές τους δύο συνήθεις υπόπτους και συνεταίρους, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο.
Έπειτα από τις δηλώσεις Καμμένου από τις ΗΠΑ και τις «φωτιές» που άναψε στον ΣΥΡΙΖΑ, το νέο σενάριο που προωθεί το Μαξίμου προκειμένου να ξεφύγει από τη δύσκολη θέση είναι ένα (δήθεν) «απολογητικό» τηλεφώνημα του υπουργού Άμυνας στον Αλέξη Τσίπρα, το οποίο, όπως δημοσιεύει η Εφημερίδα των Συντακτών, άλλαξε (δήθεν) τα δεδομένα στην υπόθεση Καμμένου...
Ο πρωθυπουργός σύμφωνα με το δημοσίευμα ζήτησε εξηγήσεις για όσα είπε αλλά και για ποιος λόγους διαφοροποιήθηκε από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, εκθέτοντας την κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα.


Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος απολογήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα. 
Του είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή.
Με αυτό τον τρόπο έκλεισε την ιστορία, αλλά και η ανησυχία της συγκεκριμένης εφημερίδας για τον Πάνο Καμμένο «που βλάπτει σοβαρά τη χώρα».
Μάλιστα, στην τελευταία σελίδα της εφημερίδας, σε άρθρο γνώμης, η «Εφ.Συν» συγχαίρει τον εαυτό της που είναι ανεξάρτητη στην άσκηση της δημοσιογραφίας και πετά για τα περαιτέρω το μπαλάκι στον ίδιο τον Καμμένο. «Δική του είναι η ευθύνη για όσα ακολουθήσουν, πρώτα στο κόμμα του, αλλά και στην κυβέρνηση» καταλήγει.
Είναι πλέον φανερό πως προκειμένου να αποφευχθεί η ολική κατάρρευση του σαθρού κυβερνητικού συνασπισμού τις επόμενες εβδομάδες θα γίνουμε μάρτυρες παρόμοιων σεναρίων...

Δεν υπάρχουν σχόλια: