Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2018

Για το 2018 δεν θα υπάρξει παραγραφή



Αποτέλεσμα εικόνας για Για το 2018 δεν θα υπάρξει παραγραφήΤο 2015 είναι παρελθόν. Οι όποιες ευθύνες τους έχουν παραγραφεί. 
Το 2018 είναι εδώ! Θα πρέπει να είναι στο εξής ιδιαίτερα προσεκτικοί με το τι λένε και τι κάνουν. 
Με τα τυχόν «λαθάκια» στους ισολογισμούς μεγάλων εταιρειών, με άστοχες δηλώσεις και ενέργειες που κοστίζουν δισεκατομμύρια. Και κυρίως με τα κόκκινα δάνεια. Με τα μεγάλα κόκκινα δάνεια. Αυτά που κτίζουν και γκρεμίζουν επιχειρηματικές αυτοκρατορίες.
Ίσως να πιστεύουν ότι αυτή την περίοδο ναρκοθετούν την διακυβέρνηση του Κυριάκου. Ότι στήνουν το σκηνικό της «Δεξιάς παρένθεσης». Η αλήθεια είναι ότι καταστρέφουν την χώρα! Οι μαθητευόμενοι μάγοι του Μαξίμου βρίσκονται...
παγιδευμένοι στις ιδεοληψίες τους και προκαλούν (πάλι) ανυπολόγιστη ζημιά. Ακόμη και τώρα τους φταίει ο Μητσοτάκης και ο Στουρνάρας. Ξεχνούν ποιος είπε ότι δεν χρειάζεται τις αγορές επειδή έχει ένα… μαξιλαράκι.
Η κατάσταση στην Οικονομία δεν είναι καλή. Δεν άκουσαν τον Γιάννη Στουρνάρα που προσπαθούσε να τους πείσει για την πιστοληπτική γραμμή. Προτίμησαν το πανάκριβο σε κόστος μαξιλάρι και άστοχες δηλώσεις του τύπου «έχω τα λεφτά για τις ανάγκες του δημοσίου και δεν με νοιάζουν οι αγορές». Ο άσχετος έκανε και πάλι την δήλωση των εκατομμυρίων. Προκάλεσε έναν μικρό τιτανικό την προηγούμενη εβδομάδα στο τραπεζικό σύστημα και έψαχναν να βρουν… τι φταίει. Πάει και το μαξιλαράκι…
Κάνανε σύσκεψη στο Μαξίμου για το πώς θα αντιμετωπίσουν την κρίση και «ξέχασαν» να φωνάξουν τον κεντρικό τραπεζίτη. Και την άλλη μέρα βγήκε ο «κάτοικος Αιγάλεω» Τζανακόπουλος να τα βάλει και πάλι με τον Στουρνάρα! Γιατί λέει σιώπησε! Λες και δεν τους τα είχε πει ο Στουρνάρας πριν από λίγες εβδομάδες. Αλλά και τότε που τους προειδοποιούσε έφταιγε ο Στουρνάρας και σήμερα φταίει που επιβεβαιώθηκε. Βρείτε το λάθος!
Ξέρουν πολύ καλά τι συνέβη. Έβαλαν τον Φλαμπουράρη στις τράπεζες και νόμισαν ότι οι άλλοι έξω τρώνε κουτόχορτο. Ότι είναι σαν το Mega και το εγχώριο κοινό, που ο Παππάς είπε ότι το κλείσιμο του χρυσοφόρου Mega ήταν… επιχειρηματική απόφαση και όλοι τον πίστεψαν ή έκαναν πως τον πίστεψαν.
Έβαλαν τον Φλαμπουράρη τοποτηρητή στις τράπεζες σε μία περίοδο που οι τράπεζες θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν τα κόκκινα δάνεια και νόμισαν ότι οι ξένοι επενδυτές θα έστελναν σαμπάνιες στο Μαξίμου. Οι ξένοι επενδυτές προσκλήθηκαν από την Ελλάδα να βάλουν τα λεφτά τους στην χώρα, το πήραν απόφαση ότι έχασαν και αποφάσισαν να μας κουνήσουν το μαντήλι. Βαρέθηκαν τις ταρζανιές, τους Βαρουφάκηδες και τους Φλαμπουράρηδες και μας αφήνουν. Τόσο απλό.
Η λύση είναι γνωστή. Εκλογές! 
Όσο πιο γρήγορα φύγει αυτός ο συρφετός που μας κυβερνά, τόσο πιο καλά για όλους. 
Είναι «λίγοι», είναι ανίκανοι, είναι επικίνδυνοι. Το αποδεικνύουν κάθε μέρα. Καλό θα είναι να παραδώσουν μία χώρα που να στέκεται στα πόδια της. Όπως, όπως. Αλλά να στέκεται. Να μην κάνουν το λάθος και αναγκαστούν να δραπετεύσουν με την χώρα να βρίσκεται στην εντατική.

Το 2015 ναρκοθέτησαν την πορεία της χώρας για τις επόμενες δεκαετίες και την παρέδωσαν στα χέρια των δανειστών. Όλη η δημόσια περιουσία βρίσκεται αυτή την στιγμή με την δική τους υπογραφή στα χέρια των δανειστών. 
Το 2018 απειλούν να τινάξουν την χώρα στον αέρα. Να την εξαφανίσουν από τον χάρτη. Διότι αυτό θα σημαίνει μία νέα χρεοκοπία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: