Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τσίρκο! Ο Καμμένος εξευτελίζει Τσίπρα και «Εφ.Συν»: Δεν μίλησα ποτέ με τον Πρωθυπουργό

Τα όρια της γελοιότητας ξεπέρασε πλέον το κακόγουστο σίριαλ, θεατές του οποίου είμαστε όλοι τις τελευταίες ώρες, με πρωταγωνιστές τους Τσίπρα και Καμμένο.

Πριν από λίγο, με Tweet του ο Καμμένος εξευτέλισε δημόσια τον Τσίπρα αλλά και την Εφημερίδα των Συντακτών, διαψεύδοντας ότι συνομίλησε τηλεφωνικά με τον πρωθυπουργό.
Η εικόνα Tσίρκου στο εσωτερικό της κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι πλέον πρωτοφανής  και είναι βέβαιο πως θα αποτελέσει καταλύτη για ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις.
Δείτε το tweet του Καμμένου:

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ο κ. Καμμένος διαψεύδει ότι συνομίλησε με τον κ. Τσίπρα επισημαίνοντας ότι δεν έχει αλλάξει κάτι από τα συμφωνημένα. 
Τι εννοεί άραγε σχετικά με τα συμφωνημένα; 
Αναφέρεται στον χρόνο των εκλογών; 
Στις πολιτικές διεργασίες και ζυμώσεις για την οριστικοποίηση της συμφωνίας των Πρεσπών;
Και πώς άραγε δικαιολογείται ο ισχυρισμός του Πάνου Καμμένου ότι λειτουργεί στο πλαίσιο των συμφωνημένων με τον Αλέξη Τσίπρα τη στιγμή που ο ο ίδιος ο υπουργός Εθνικής Άμυνας ομολογεί ότι η πρόταση που κατέθεσε στην αμερικανική διοίκηση για το Σκοπιανό δεσμεύει μόνο τον ίδιο, δηλαδή ούτε καν τους ΑΝΕΛ στο σύνολό τους;
Πώς είναι δυνατόν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας σε επίσημη επίσκεψή του στην Ουάσιγκτον να υποβάλλει στις Ηνωμένες Πολιτείες πρόταση διαφορετική απ'αυτή που υπηρετεί και προσπαθεί να υλοποιήσει η κυβέρνηση την οποία στηρίζει; Είναι αυτό δείγμα αξιοπιστίας μας κυβέρνησης; 
Ποια είναι τελικά η γραμμή της κυβέρνησης;


Το δημοσίευμα της «Εφ.Συν»


Σύμφωνα με την «Εφημερίδα των Συντακτών», ένα υπεραστικό (από τις ΗΠΑ) τηλεφώνημα του Πάνου Καμμένου στον Αλέξη Τσίπρα ήταν αυτό που άλλαξε τα δεδομένα στην υπόθεση του υπουργού Άμυνας.
Ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ζήτησε εξηγήσεις για όσα είπε αλλά και για ποιος λόγους διαφοροποιήθηκε από την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησης για το Σκοπιανό, εκθέτοντας την κυβέρνηση σε μεγάλο βαθμό, την ώρα μάλιστα που προετοιμάζεται το ταξίδι του πρωθυπουργού στη Μόσχα.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο Πάνος Καμμένος απολογήθηκε στον Αλέξη Τσίπρα. Του είπε, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, πως δεν ήταν στις προθέσεις του να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα και πως όλες οι δηλώσεις του έγιναν στο πλαίσιο συζητήσεων και ότι δεν παρουσιάστηκε κάτι στους συνομιλητές του με επίσημη μορφή.
Με αυτό τον τρόπο έκλεισε η ιστορία, αλλά και η ανησυχία της συγκεκριμένης εφημερίδας για τον Πάνο Καμμένο «που βλάπτει σοβαρά τη χώρα»...

Δεν υπάρχουν σχόλια: