Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

Επικοινωνιακό Καρναβάλι: Ετοιμάζεται να στήσει κάλπες και ως συνήθως λέει ψέματα


Γέλασε ο κάθε πικραμένος με τις διαβεβαιώσεις του Αλέξη Τσίπρα ότι οι εκλογές θα γίνουν το Φθινόπωρο του ΄19.
Άλλωστε έχει δώσει εξετάσεις αξιοπιστίας στη διάρκεια της τριετούς διακυβέρνησης που διακρίθηκε μόνο για τις Οβιδιακές του μεταμορφώσεις.
Ενθυμείστε τις διαβεβαιώσεις που είχε δώσει στους αρχηγούς των κομμάτων της αντιπολίτευσης, όταν έβαζαν πλάτη στη Βουλή να περάσει το μνημόνιο για να μην οδηγηθεί η χώρα στα βράχια.
Δεν πρόκειται να αιφνιδιάσω με εκλογές, διαβεβαίωνε τότε με κατηγορηματικό τρόπο και δυστυχώς κάποιοι τον πίστεψαν...


Το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι ότι ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας δεν γνωρίζει πότε θα γίνουν οι εκλογές, γιατί υπάρχουν πολλοί απρόβλεπτοι παράγοντες.
Ο μηχανισμός προπαγάνδας στο Μαξίμου παίζει με δύο ημερομηνίες.
Η πρώτη προβλέπει εκλογές τον Νοέμβριο για να κεφαλαιοποιήσει ο Αλέξης Τσίπρας την έξοδο από τα μνημόνια και η δεύτερη προβλέπει κάλπες τον Μάιο του ΄19, μαζί με τις Ευρωεκλογές.
Μέχρι τότε θα υποστούμε ένα επικοινωνιακό καρναβάλι διαρκείας, το οποίο σχεδιάζουν οι συνεργάτες του πρωθυπουργού στην εναγώνια προσπάθειά τους να αλλάξουν το κλίμα για να γλιτώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την εκλογική συντριβή, εξασφαλίζοντας ποσοστά που θα τον διατηρούν στο παιχνίδι.
 Επικοινωνιακό καρναβάλι
 Το επικοινωνιακό σόου αρχίζει μέσα στην Άνοιξη αμέσως μετά το κλείσιμο της αξιολόγησης.
Ο Αλέξης Τσίπρας θα επιχειρήσει να εμφανίσει μια απόφαση που έχει προεξοφληθεί σαν ιστορικό γεγονός που θα οδηγήσει στην έξοδο από τα εφιαλτικά μνημόνια.
Στα σχέδια του Αλέξη Τσίπρα περιλαμβάνεται και ένας εκλογικός ανασχηματισμός στις αρχές Φεβρουαρίου.
Παρά το γεγονός ότι δεν διαθέτει πάγκο και θα πρέπει να μην διαταράξει τις εσωκομματικές ισορροπίες θα επιχειρήσει να εμφανίσει ένα νέο σχήμα που θα περιλαμβάνει τέσσερις νέους υπουργούς και πολλές αλλαγές σε επίπεδο υφυπουργών ως την κυβέρνηση που θα διαχειριστεί την δήθεν ιστορική απόφαση της εξόδου από τα μνημόνια στο τέλος Αυγούστου.
 Ετοιμάζουν πανηγυράκι
Ο μηχανισμός προπαγάνδας ετοιμάζεται να στήσει επικοινωνιακό σόου και με την αναμενόμενη απόφαση των τεσσάρων διεθνών οίκων αξιολόγησης για αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας.
Ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας θα αναλάβει το βάρος της επικοινωνιακής επίθεσης μιλώντας για δικαίωση των προσπαθειών και άλλα γνωστά παραμύθια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: