Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Αγριο σφυροκόπημα από Κυριάκο – Αρνήθηκε την Εξεταστική για το Noor1 o Τσίπρας [Video & Photos]

H συμπεριφορά του Πάνου Καμμένου και ειδικότερα οι επαφές που είχε με τον καταδικασμένο σε ισόβια για την υπόθεση Noor 1, Μάκη Γιαννουσάκη, αλλά και οι επιθέσεις στη Δικαιοσύνη του υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη αποτέλεσε ξεχωριστό πεδίο σύγκρουσης ανάμεσα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αλέξη Τσίπρα κατά τη συζήτησή στη Βουλή σε επίπεδο πολιτικών αρχηγών.

Ο πρόεδρος της ΝΔ χαρακτήρισε «ασχήμια της πολιτικής ζωής» τη συμπεριφορά του υπουργού Άμυνας και «θεσμική παράκρουση και παρακμή» τα όσα κάνει και λέει ο Παύλος Πολάκης...

«Απολαμβάνει πολιτικό ακαταλόγιστο;» αναρωτήθηκε για τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και συμπλήρωσε τα ερωτήματα: «Μπορεί να χρησιμοποιεί ελικόπτερα σαν να είναι το παιχνίδι του;». Κατόπιν ο κύριος Μητσοτάκης τόνισε την πλήρη κάλυψη από τον πρωθυπουργό στο ζήτημα της επανειλλημμένης επικοινωνίας του υπουργού με έναν ισοβίτη, ζητώντας όλοι οι ένοχοι, εφόσον κριθούν από την δικαιοσύνη, να οδηγηθούν στην φυλακή.
«Σας είχε ενημερώσει εκ των προτέρων, είχατε εγκρίνει την επικοινωνία αυτή, λάβατε γνώση όσων ειπώθηκαν;», ρώτησε ακόμα τον κύριο Τσίπρα.

Το χειρότερο όμως κύριε Τσίπρα είναι ότι η εξουσία σας έχει διαφθείρει και έχετε αποκτήσει ανοσία, είπε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σχολιάζοντας την συμπεριφορά του κυρίου Πολάκη, ενώ στην συνέχεια χαρακτήρισε «γραφικές» τις αναρτήσεις του στα κοινωνικά δίκτυα, αλλά πολύ σοβαρή υπόθεση τις επιθέσεις του στην Δικαιοσύνη. «Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη «στοιχείωση» όπως λέτε κι εσείς για να γνωρίζετε ότι οι θεσμοί είναι πάνω από πρόσωπα», είπε με έμφαση.

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκής άσκησε δριμεία επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα και την κυβέρνηση για την οικονομική της πολιτική με αφορμή τους στόχους που είχαν μπει τον περασμένο Σεπτέμβριο από το βήμα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Σύγκριση πραγματικότητα-Τσίπρας «5-0» σχολίασε ο πρόεδρος της ΝΔ «και αυτό δεν είναι κολακευτικό» περιγράφοντας τους πέντε στόχους που είχε θέσει ο Αλέξης Τσίπρας χωρίς να πετύχει ούτε έναν από αυτούς.
«Ποιοι ήταν οι στόχοι που είχατε θέσει;
1. να κλείσει η αξιολόγηση
2. να οριστικοποιηθούν τα μέτρα για το χρέος
3. να ενταχθεί η Ελλάδα στο QE για τη μείωση του κόστους δανεισμού
4. να καταφέρει η οικονομία να καταγράψει υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης
5. να είμαστε σε θέση να αποκλιμακώσουμε το στόχο των πλεονασμάτων
Δική σας η αστοχία, αποτύχατε» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης που κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι μετά τη συμφωνία της 15ης Ιουνίου η κυβέρνηση είδε επιτυχίες εκεί που δεν υπήρχαν υπενθυμίζοντας ότι το ίδιο είχε γίνει και μετά την πρώτη αξιολόγηση που έφερε τον κόφτη.

«Πότε έπρεπε να κλείσει η αξιολόγηση; Τον Φεβρουάριο 2016. Έκλεισε Ιούνιο 2017. 16 μήνες καθυστέρηση παρότι λέγατε ότι η καθυστέρηση προκαλεί ζημιά. Ο κ. Τσακαλώτος έλεγε ότι αν φθάσουμε Μάιο καήκαμε. Βάλατε τα εσωκομματικά προβλήματα πάνω από τα εθνικά» συνέχισε την κριτική του ο πρόεδρος της ΝΔ.
Υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση υποσχέθηκε «ούτε ένα ευρώ παραπάνω μέτρα» τονίζοντας ότι «θα το καταθέτω συνέχεια ώσπου να αποκαλυφθεί το μέγεθος της πολιτικής σας απάτης».
Συνεχίζοντας την κριτική του είπε ότι «μιλήσατε εκτενώς για τα αντίμετρα. Για τα μέτρα; Θυμάστε τι ψηφίσατε; Μείωση συντάξεων, αφορολόγητο, κατάργηση κοινωνικών επιδομάτων. Αύξηση εισφορών. Το ζήτημα του χρέους που κάνατε σημαία; Καμία συγκεκριμένη δέσμευση. Επανάληψη των δεσμεύσεων του 2012. Υπάρχουν ορισμένα ψιλά γράμματα που προκαλούν ανησυχία. Οι ρυθμίσεις τελούν υπο την αίρεση επίτευξης στόχων. Οι επιμηκύνσεις και περίοδοι χάριτος χρησιμοποιείται η έκφραση από 0-15 χρόνια δηλαδή μπορεί να μην υπάρχουν ή να είναι μικρές».
Όσον αφορά την ρήτρα ανάπτυξης ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε λόγο για «δήθεν επιτυχία» εξηγώντας ότι «αν έχουμε μεγάλη ανάπτυξη το μέρισμα δεν θα πηγαίνει στους πολίτες αλλά στους δανειστές».
Με αφορμή, δε, τις πρόσφατε δηλώσεις Χουλιαράκη από το βήμα του συνεδρίου του Economist ότι «γνωρίζατε ότι δεν θα ληφθούν μέτρα για το χρέος πριν το 2018» ρώτησε τον πρωθυπουργό «εσείς κ. Τσίπρα δεν λέγατε ότι θα περάσετε το πακέτο μέτρων επειδή θα πάρετε χρέος; Τώρα με αφέλεια ή κυνισμό υπουργός σας ομολογεί ότι γνωρίζατε εξ αρχής ότι δεν θα υπήρχε θέμα χρέους». 
«Αδίκως όμως βάλατε ως κίνητρο το ζήτημα του χρέους. Θα τα ψήφιζαν όλα για την καρέκλα και την εξουσία. Αν χρειαστεί θα ψηφίσετε κι άλλα» συμπλήρωσε ο πρόεδρος της ΝΔ με την αποστροφή του να προκαλεί την αντίδραση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος Σωκράτη Φάμελλου. «Μην εκνευρίζεστε κ. Φάμελλε θα ψηφίσετε κι άλλα αν χρειαστεί. Κατανοητός ο εκνευρισμός» απάντησε ο πρόεδρος της ΝΔ.
Υπενθύμισε ακόμα ότι ο Μάριο Ντράγκι «δυστυχώς τερμάτισε την συζήτηση και τις θετικές προσδοκίες για την εξέλιξη της οικονομίας μας. Η κυβέρνηση τώρα λέει ότι δεν αποτελεί καταλυτικό γεγονός – αυτά έλεγε ο κ. Τσίπρας».
«Τέταρτος στόχος ήταν οι υψηλοί ρυθμοί ανάπτυξης. Αποτύχατε. Κάθε μονάδα λιγότερη στο ΑΕΠ είναι λιγότερες δουλειές. Σε μια τριετία που με βάση όλες τις προβλέψεις θα τρέχαμε με ανάπτυξη πάνω από 3% εσείς την βάλατε στην ύφεση» συνέχισε σε υψηλούς τόνους ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Επόμενο πεδίο κριτικής η μείωση των πλεονασμάτων λέγοντας ότι «αντί για μείωση είχαμε επέκταση 3,5% εως και το 2022. Πέρυσι ο κ. Τσίπρας έλεγε ότι είναι αδύνατο να πετύχουμε 3,5% για μετά το 2018. Εκτός αν το κάνατε συνειδητά για να αποτύχει η επόμενη κυβέρνηση. Εγκλωβίσατε την χώρα εως το 2060.
Προδώσατε το μέλλον της χώρας και τι πήρατε; Μια δόση 8,5 δις ευρώ που πήγε όλη για την κάλυψη δανειακών υποχρεώσεων και έμεινε ένα πολύ μικρό ποσοστό για κάλυψη εγχώριων αναγκών.
Η αποτυχία σας είναι καθολική. Διαβάσατε για μια ακόμα φορά λάθος τους συσχετισμούς. Επιλάξατε να συνδέσετε τπο κλείσιμο της 2ης αξιολόγησης με το χρέος και φάγατε τα μουτρα σας.
Αναγκαστήκατε να αποδεχθείτε όλα τα μέτρα του ΔΝΤ χωρίς το παραμικρό για το χρέος. Φοβάμαι ότι μετά το 2015 θα πάρετε το βραβείο χειρότερης διαπραγμάτευσης και για το 2016-17».
Απαντώντας, δε, στην «πρόκληση» του Αλέξη Τσίπρα να γίνει σύγκριση με το 2014 ο Κυριάκος Μητσοτάκης αφού έκανε λόγο για «θράσος να συγκριθούν οι δύο περίοδοι» στη συνέχεια υπενθύμισε:
«Στο τέλος του 2014 η χώρα έβγαινε από την κρίση. Το τρίτο 3μηνο 2014 εμφάνισε ανάπτυξη. Είχαμε πλεονάσματα με μείωση φόρων και αποπληρωμή ληξιπρόθεσμων οφειλών. Εσείς πετύχατε πλεονάσματα ξεζουμίζοντας τους πάντες.
Στο χρέος είχαμε έκθεση βιωσιμότητας και η χώρα είχε ισχυρό τραπεζικό σύστημα χωρίς περιορισμούς. Είχε βγει δύο φορές με επιτυχία στις αγορές και πέτυχε δίχτυ ασφάλειας με πιστοληπτική γραμμή στήριξης που εσείς απαξιώνετε».
«Η χώρα σήμερα έχει κατρακυλήσει πολύ χαμηλά. Ο κ. Ρέγκλινγκ σας είπε ότι η εκτίμησή του για την ζημιά από το 2015εως σήμερα είναι 100 δις. ευρώ; Η σύγκριση για την πορεία του ΑΕΠ όπως προδιαγραφόταν το 2014 και όπως διαμορφώθηκε με την δική σας διακυβέρνηση είναι καταλυτική» κατέληξε για το θέμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οπως είπε ο κ. Μητσοτάκης «η τελευταία 3ετία προκάλεσε βαθύ τραύμα στην κοινωνία που θα χρειαστεί πολλά χρόνια για να αποκατασταθεί. Η ζημία δεν είναι μόνο στα μακροοικονομικά μεγέθη αλλά και στο πως κατανέμεται ο πλούτος. Η αύξηση φόρων επιφέρει πολλά βάρη. Οι Ελληνες δουλεύουν για να πληρώνουν φόρους. Οι Ελληνες δουλεύουμε 203 το χρόνο για την κάλυψη φορολογικών και ασφαλιστικές υποχρεώσεις από το 175 ημέρες το 2014. Αφαιρέσατε από την τσέπη των Ελλήνων άλλο ένα μήνα δουλειάς».
Σχολίασε πώς «τα λουκέτα αυξήθηκαν κατά 19%. Οι μισθοί μειώνονται και στον ιδιωτικό τομές και οι φόροι αυξάνονται. Πως θα αντέξουν οι Ελληνες; Ούτε τα ΜΜΕ σας φταίει ούτε η αντιπολίτευση. Η πολιτική σας φταίει γι αυτό και σας γυρνούν οι πολίτες την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας μιλά συνέχεια για αλλαγή σελίδας. Όπως κάνατε μετά την υπογραφή 3ου μνημονίου κλπ. Μιλά για νέες διεθνείς συμμαχίες αλλά η σύνταξη του νέου μνημονίου έγινε χωρίς αυτόν. «Αυτό είναι πάρτε το» σας είπαν κ Τσίπρα».
Και συνέχισε: «Η χώρα πηγαίνει καλύτερα μόνο με την έννοια ότι απέφυγε την καταστροφή που παραμονεύει σε κάθε στροφή. Ο κ. Τσίπρας προεξοφλεί ως επιτυχία την έξοδο στις αγορές. Ξεχνά τι έλεγε 15 Μαρτίου 2014 όταν η χώρα βγήκε στις αγορές. «Ετοιμάζουν στημένη έξοδο στις αγορές. Θεατρική έξοδος με προσυμφωνημένη συμφωνία με συγκεκριμένο οίκο».
Εγώ δεν θα πω ότι δουλεύετε για τους Ρότσθιλντ όπως θα κάνατε εσείς. Μακάρι να πετύχει η έξοδος στις αγορές. Εμέις και σήμερα καλούμε τους επενδυτές να έρθουν στην Ελλάδα και δεν τους διώχνουμε όπως κάνατε εσείς».
Εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντας πως «ο κ. Τσίπρας μιλά για ανάπτυξη ξεχνώντας ότι η συγκεκριμένη πολιτική δεν μπορεί να γίνει από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αποσιωπώντας ότι αν υπάρχει μικρή ελπίδα για μικρή ανάπτυξη οφείλεται σε μεγάλο βαθμό σε όσα ο ΣΥΡΙΖΑ πολεμούσε. Σε επενδύσεις περιφερειακών αεροδρομίων, Ελληνικό, Κοσκο, οδικά έργα που εσείς καταψηφίσατε.
Στις επενδύσεις της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ που καταγγέλατε και σήμερα παραγγέλνετε 2-2. Αν η χώρα είναι όρθια οφείλετε και στην στάση της αντιπολίτευσης. Με την συναίνεση που υπέδειξε αποφεύχθηκε ο εκτροχιασμός και η έξοδος από την ευρωζώνη το 2015».
«Οι αγορές και οι επενδυτές γνωρίζουν κάτι που δεν γνώριζαν το 2014, ότι δεν έχουν κάτι να φοβηθούν από την επόμενη κυβέρνηση. Προσφέρουμε ασφάλεια δικαίου και κάντε τι σύγκριση τι προκαλέσατε εσείς το 2014. Μετά από 30 χαμένους μήνες βλέπετε το αποτέλεσμα των επενδύσεων. Εμείς δεν επενδύσαμε στην καταστροφή και την ρήξη».
Σε αυτό το σημείο της; ομιλίας του κ. Μητσοτάκη ακούστηκαν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να φωνάζουν: Ντροπή.
Τότε ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Το καλοκαίρι του 2015 πως έμεινε η χώρα στο ευρώ. Ντροπή σας. Ξεχνάμε την μεγαλύτερη πολιτική απάτη; Κάποια στιγμή θα φύγετε και η ελπίδα θα επιστρέψει. Η κοινωνία είναι έτοιμη για μεγάλη προσπάθεια ανασυγκρότησης. Διαμορφώνεται νέα εποχή. Από την θεοποίηση της κατανάλωσης αναγνωρίζουμε την αξία επένδυσης.
Αυτή η αλλαγή νοοτροπίας αναζητεί πολιτικη έκφραση και η πρλωτη μέριμνα είναι να επιστρέψει η εμπιστοσύνη στους θεσμούς και η εμπιστοσύνη των επενδυτών στην χώρα μας. Οι πολίτες θα δουν μια κυβέρνηση που λεει την αλήθεια και οι διεθνείς  αγορές θα δουν κυβέρνηση αποφασισμένη να προχωρήσει με μεταρρυθμίσεις».
Η Ελλάδα μπορεί να αλλάξει με ευρεία συμμαχία που θα στηρίζει συγκεκριμένο αναπτυξιακό σχέδιο. Θα απευθύνουμε προσκλητήριο σε όλες τις παραγωγικές δυνάμεις της χώρας και πρέπει να προσφέρουν οι καλύτεροι ασχέτως πολιτικών απόψεων, συνέχισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Συγκεκριμένα ως προτάσεις ανέφερε: «Κινήσεις τόνωσης ρευστότητας με γρήγορη άρση capital control. Βαθιές διαρθρωτικές αλλαγές. Απλοποίηση αδειοδότηση επιχειρήσεων, αξιολόγηση στο Δημόσιο και συμπράξεις με ιδιωτικό παράγοντα όπου είναι απαραίτητο».
Απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα είπε: «Εχουμε όσα δεν έχετε εσείς. Εχουμε πολιτική για την οικονομία και όραμα για την Ελλάδα και όχι για την εξουσία. Η αποστολή μας είναι να ξαναπάρουμε τα ηνία της χώρας που εσείς την σέρνεται από αποτυχία σε αποτυχία.
Αν εμείς ξέρουμε που θέλουμε να πάμε η θέση της χώρας θα αλλάξει αυτόματα. Να διαπραγματευτούμε μικρότερα πλεονάσματα. Αυτοί που θέλουν να βοηθήσουν θα μπορούν να το κάνουν και δεν θα παρεμβαίνουν μονίμως να αποτρέψουν την χώρα από την καταστροφή.  
Τα πράγματα αλλάζουν στην Ευρώπη. Ο λαϊκισμός έχει ανακοπεί και από Αριστερά και από Δεξιά. Η ευρωζώνη αναπτύσσεται καλύτερα. Η Ελλάδα πρέπει να κατακτήσει το κύμα αλλαγών.
Και έκλεισε ως εξής: «Ο Τσίπρας το 2011 έλεγε για την τότε κυβέρνηση «είναι δυνατόν να γαντζώνετε στην καρέκλα όταν καταρρέει δημοσκοπικά», φύγετε λοιπόν εσείς. Κάντε πράξη τα δικά σας λόγια. Η Ελλάδα χρειάζεται διέξοδο. Όχι άλλα σκοτεινά χρόνια. Το μέλλον δεν μπορεί να σας περιμένει».
Μητσοτάκης: Να γίνει εξεταστική για τις επαφές του Π. Καμμένου με τον Γιαννουσάκη
Στην δευτερολογία του, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κλιμάκωσε την επίθεσή του κατά του πρωθυπουργού. «Εσείς ψηφίσατε τα μέτρα, εσείς υπογράψατε το τέταρτο μνημόνιο. Δεν βρέθηκε ένας από τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι «θα πάρω πίσω αυτά που έλεγα». Θα υπογράψετε ό,τι σας ζητηθεί για να μείνετε στην καρέκλα.
Πριν από λίγες εβδομάδες ψηφίσατε μέτρα 5,71 δισεκατομμύρια ευρώ. Κάποιοι φτωχοί για πρώτη φορά θα ψηφίσουν για πρώτη φορά φόρο εισοδήματος. Ποιον κοροϊδεύετε όταν λέτε πως είστε συνεπείς σε αυτά που λέτε» είπε χαρακτηριστικά και στη συνέχεια κατηγόρησε τον κ. Τσίπρα ότι δεν πέτυχε τους σκοπούς που έθεσε στη διαπραγμάτευση:
«Γιατί δεν σας έδωσε το ΔΝΤ και η ΕΚΤ το πιστοποιητικό που διεκδικούσατε ώστε να εμπνεύσετε εμπιστοσύνη στις αγορές; Πόσες φορές είχατε αναφερθεί στο στόχο της ποσοτικής χαλάρωσης; Επειδή δεν σας βγήκε; Αλλά δυστυχώς αποτύχατε σε αυτόν τον στόχο. Μου κάνει εντύπωση ότι ακόμα επιμένετε να υπερασπίζεστε τη διαπραγμάτευση των πρώτων μηνών του 2015.
Είναι πετυχημένο το πρώτο εξάμηνο της διαπραγμάτευσης; Τα capital controls είναι εδώ, και είναι το αποτέλεσμα της δικής σας διαπραγμάτευσης. Γιατί φοβάστε να κάνουμε εξεταστική για το πρώτο εξάμηνο του 2015; Γιατί υπάρχουν πολλές σκιές για το τι έγινε τότε».
«Δεν μίλησα εγώ για κόστος 100 δισεκατομμύρια ευρώ. Ο κ. Ρέγκλινγκ το είπε που είναι αξιόπιστος οικονομολόγος. Αλλά είναι αδιανόητο να επιμένετε και να λέτε πως δεν έχει συμβεί απολύτως τίποτα. Εάν πραγματικά θέλετε να οικοδομήσετε κλίμα συναίνεσης, θα πρέπει να αναγνωρίσετε τα σφάλματά σας» είπε στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης.
Ταυτόχρονα εξαπέλυσε επίθεση στην κυβέρνηση, για τη Χρυσή Αυγή. «Δεν ζητήσατε ποτέ συγγνώμη για τα απίστευτα ψέματα που είπατε. Και μη μου κουνάτε κ. Τσίπρα το δάχτυλο για τη Χρυσή Αυγή. Εσείς με τη Χρυσή Αυγή ρίξατε την προηγούμενη κυβέρνηση.
Για να μη θυμηθώ ποιοι χαρακτήριζαν τον ψήφο της Χ.Α. στην αλλαγή του εκλογικού νόμου, χρήσιμους. Αν διαβάζατε τη συνέντευξή μου στο Politico υπήρχε ένα άρθρο που περιείχε δικές μου φράσεις στις οποίες και επιμένω . Η τρομοκρατία στην Ελλάδα είχε προέλευση από τη μήτρα της άκρας αριστεράς. Η ιστορία δεν παραγράφεται» τόνισε.
«Δεν χτίζεται εμπιστοσύνη όταν πολιτικοί συνομιλούν με ποινικούς στις φυλακές. Και επειδή η εμπιστοσύνη δεν έρχεται, θα μείνουμε με το ενδιαφέρον βραχυπρόθεσμων επενδύσεων. Αλλά η χώρα χρειάζεται μια έκρηξη άμεσων επενδύσεων. Και ο μόνος παράγοντας για να την πυροδοτήσει είναι η πολιτική αλλαγή» υπογράμμισε.
Επίσης κατέθεσε την πρόταση να διεξαχθεί εξεταστική επιτροπή για τις επαφές του κ.Πάνου Καμμένου με τον ισοβίτη Γιαννουσάκη.
«Μας προκάλεσε ο κ. Καμμένος να κάνουμε προανακριτική επιτροπή ή πρόταση μομφής σε βάρος του. Αρκεί μια εξεταστική επιτροπή. Συμφωνείτε κ. Τσίπρα; Κανέναν δεν καλύπτω σε αυτή την υπόθεση, δεν μπορώ να μην επισημάνω πως αυτή η υπόθεση είναι γνωστή από το 2014, το Noor 1. Γιατί τελικά προέκυψε ζήτημα με τον κ. Μαρινάκη μετά τον ΔΟΛ; Και γιατί όταν έγινε υπερθεματιστής σε άδεια; » υπογράμμισε.
Αλ. Τσίπρας: Να πάτε στη Δικαιοσύνη
Απαντώντας στην πρόταση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρωθυπουργός, υπογράμμισε αναφερόμενος στην υπόθεση του Noor1, ότι «κάνει εντύπωση ότι υπόθεση αυτή δεν ήρθε στη Βουλή όταν το πανελλήνιο βοούσε για τους αιφνίδιους θανάτους, αλλά ήρθε προσφάτως όταν η αξιωματική αντιπολίτευσή επιχείρησε να εμπλέξει τον κ. Καμμένο κατηγορώντας τον ότι προσπαθεί να επέμβει στη δουλειά της Δικαιοσύνης».
«Η υπόθεση διερευνάται από τη δικαιοσύνη και είναι άστοχο να το προτείνετε αυτό. Ο υπουργός Άμυνας συνομίλησε πράγματι με κάποιον που βρίσκεται στις φυλακές όταν του ζήτησε βοήθεια προκειμένου να μιλήσει και να δώσει στοιχεία στην υπόθεση. Και του είπε να πάει στη Δικαιοσύνη και να πει ό,τι νομίζει. Δεν χεριάζετε εξεταστική επιτροπή. Να πάτε στη Δικαιοσύνη να καταθέσετε ό,τι έχετε ώστε να διερευνηθεί αυτή η υπόθεση», είπε ο κ. Τσίπρας.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΦΙΛΙΚΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟ ΟΛΥΜΠΙΑ, ΣΤΑΘΗ;; ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!

ΥΓ. ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΟΣΥΡΙΖΕΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΚΒ;;;