Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016

Μένει να επιβεβαιωθεί η ιστορία


Συνένοχοι στην καταστροφή της Πατρίδας...

Έχασαν τα παιδιά μας τα όνειρά τους, το μέλλον τους και μείναμε εμείς πίσω μάρτυρες, εντός και εκτός εισαγωγικών, να αγωνιούμε απαιτώντας την κάθαρση στη χώρα μας!
Μετά από οκτώ χρόνια η δικαστική περιπέτεια για την υπόθεση Βατοπεδίου κλείνει, αλλά οι ένοχοι της πολιτικής απάτης, όχι μόνο δεν πληρώνουν, αλλά συνεχίζουν να πυροβολούν...
την Ελλάδα!
Μια αράδα στις στήλες των ΜΜΕ για το κλείσιμο της πολύκροτης υπόθεσης, ατελείωτα δελτία, τηλεδικαστές, εντολοδόχοι δημοσιογράφοι, παρατρεχάμενοι νταβατζήδων,  πωλητικοί (δεν είναι ορθογραφικό το λάθος), στημένοι μάρτυρες ολημερίς, ολονυχτίς να στήνουν τηλεδικαστήρια με στόχο να πέσει ο Κώστας Καραμανλής με όλες τις συνέπειες που ακολούθησαν την πτώση του...
Μήνες ολόκληρους να καίνε τα εγκεφαλικά κύτταρα των πολιτών, να διασύρουν αθώους, να καταστρέφουν ζωές, υπολήψεις για να πείσουν ότι το Βατοπέδι ήταν σκάνδαλο!
Και αν γι' αυτούς η Ελλάδα δεν ήταν παρά μόνο ένας τόπος για να κάνουν πλιάτσικο και ο λαός της ένα μέσο για να φθάσουν στο στόχο τους χειραγωγώντας τον, για κάποιους ήταν, είναι και θα είναι αγώνας ζωής με όποιο τίμημα!
Ιστορικά όσοι αναμετρήθηκαν με τους δεύτερους, έχασαν, όσο χρόνο και αν χρειάστηκε να το πετύχουν!
Μένει να  επιβεβαιωθεί η ιστορία... όπως πάντα
www.newdemocracy.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: