Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

ΡΑΚΟΣ Η ΜΕΡΚΕΛ! Τι λέει Γερμανός ψυχίατρος για την Γερμανίδα Καγκελάριο

Η εκρηκτική κατάσταση που επικρατεί στη Γερμανία λόγω Προσφυγικού δεν έχει αφήσει αλώβητη την Άνγκελα Μέρκελ. 

Σύμφωνα με ένα Γερμανό ψυχίατρο ο οποίος αποφάσισε να βάλει στο μικροσκόπιο τη συμπεριφορά και τις κινήσεις της καγκελαρίου το τελευταίο διάστημα και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η ισχυρή κυρία της Γερμανίας είναι μία νάρκισσος σε νευρικό κλονισμό...

Ο γνωστός Γερμανός ψυχίατρος Χανς-Χόακιν Μάαζ, λέει ότι οι κινήσεις της κυρίας Μέρκελ και οι αποφάσεις της όσον αφορά στο προσφυγικό ζήτημα «δείχνουν ότι η καγκελάριος έχει υποστεί νευρικό κλονισμό».

Η Μέρκελ είναι τόσο αποφασισμένη να μην παραδεχθεί ότι έκανε λάθος κινήσεις στο προσφυγικό ζήτημα, «που έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα».
Ο ίδιος αναφέρει για την Μέρκελ ότι είναι μια γυναίκα που θέλει πάντα να πετυχαίνει σε ό,τι κάνει. Έτσι, συχνά φτάνει στα άκρα για να ικανοποιήσει τους άλλους με μοναδικό σκοπό την δική της επιβεβαίωση, καθώς η αυτοεκτίμησή της είναι ιδιαίτερα χαμηλή.
Προσωπικότητες όπως της Γερμανίδας καγκελαρίου «τρέφονται» από την επιτυχία και τους έπαινους και δυσκολεύονται πολύ να δεχθούν την όποια αρνητική κριτική, λέει.
Ο ψυχίατρος καταλήγει στο συμπέρασμα ότι η κυρία Μέρκελ συνεχίζει να ακολουθεί τα πρότυπα συμπεριφοράς που χαρακτηρίζουν ανθρώπους σαν εκείνη, δηλαδή άτομα που θέλουν πάντα να πετυχαίνουν σε αυτά που κάνουν, γι” αυτό και -όπως τονίζει- η ψυχολογική ή η ψυχοσωματική της κατάρρευση είναι πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: