Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΡΕΖΙΛΙ ΤΩΝ ΣΚΥΛΙΩΝ Η ΕΡΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ! Μετέτρεψαν σε ταινία βωβού κινηματογράφου την επίσκεψη Ολάντ!

Απίστευτα τραγική είναι μέχρι τώρα η ζωντανή τηλεοπτική κάλυψη της επίσκεψης του Γάλλου Προέδρου Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα από την ΕΡΤ.


Η εικόνα διάλυσης κορυφώθηκε όταν ο κρατικός ραδιοτηλεοπτικός φορέας που έχει και την ευθύνη της τηλεοπτικής κάλυψης έχασε τη δήλωση του Γάλλου Προέδρου προς τους ξένους δημοσιογράφους αμέσως μετά... την κατάθεση στεφάνου στο μνημείου του Άγνωστου Στρατιώτη. Ο κ. Ολάντ μιλούσε για περισσότερα από 5 λεπτά και η ΕΡΤ δεν είχε μικρόφωνο και ήχο για να ακουστούν οι δηλώσεις του.
Νωρίτερα ο πανικός του σκηνοθέτη στην επιλογή των σωστών πλάνων ήταν εμφανής ενώ ο δημοσιογράφος που ήταν στο σημείο για να κάνει τη ζωντανή περιγραφή της τελετής κατάθεση στεφάνου αρχικά δεν ακουγόταν και στη συνέχεια βγήκε με κινητό τηλέφωνο και φυσικά πολύ άσχημο ήχο.
Εμφανής ήταν και η αμηχανία των δημοσιογράφων και των φιλοξενούμενων στο στούντιο της ΕΡΤ, οι οποίοι δεν μπορούσαν να παρουσιάσουν τα όσα βλέπαμε αφού δεν υπήρχε φυσικός ήχος και αναγκάζονταν να σχολιάζουν περί ανέμων και υδάτων!

Δείτε εδώ τη ζωντανή μετάδοση

Δεν υπάρχουν σχόλια: