Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

Aξιότιμε κε Πρωθυπουργέ μαζεύτε τους γελοίους υπουργούς σας από τα κανάλια

ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΜΑΣ

Αξιότιμε κ. Πρωθυπουργέ,
Είμαστε έτοιμοι να πληρώσουμε ένα ακόμη χαράτσι, το χαράτσι "Μη εμφάνισης υπουργών στα κανάλια" εάν πρόκειται να μην ξαναδούμε τους γελοίους υπουργούς σας στις τηλεοράσεις, εάν σταματήσουν επιτέλους να αμολάνε καθημερινά τις καφενόβιες μπαρούφες τους...

Σταματήστε επιτέλους κε Τσίπρα, την τηλεοπτική εκπόρνευση των ανοήτων υπουργών σας οι οποίοι δίχως μέτρο, δίχως φειδώ, δίχως αυτοσεβασμό εμφανίζονται σε ένα μετά το άλλο τα ανυπόληπτα κανάλια της Κολομβίας των Βαλκανίων με την λιγούρα του στερημένου για προβολή και μιλάνε ακατάπαυστα μόλις δουν μικρόφωνο.
Σαν τον σκύλο του Παυλόφ  είναι η αντίδρασή τους μπροστά στις κάμερες.
Και μέσα στην τρέλα της δημοσιότητας λένε του κόσμου τις μαλακίες και αποκαλύπτουν την φαιδρή προσωπικότητά και κυρίως την επικίνδυνη για όλους ανεπάρκειά τους.
Eάν οι υπουργοί σας είναι πρεζάκια της δημοσιότητας και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να υποδύονται τις χρησιμοποιημένες σερβιέτες των καναλαρχών, απαλλάξτε μας από την τραγική παρουσία τους.
Είναι αστείο ο Νίκος Παππάς να προσπαθεί να βάλει τάξη στην τηλεοπτική Κολομβία των Βαλκανίων και οι γελοίοι υπουργοί σας να μαζεύουν πεσμένοι στα 4 ψίχουλα δημοσιότητας από το τραπέζι των νταβατζήδων της ενημέρωσης.
Αξιότιμε κε πρωθυπουργέ, πως είναι δυνατόν να έχετε επιλέξει τέτοιου διαμετρήματος σούργελα για υπουργούς της κυβέρνησής σας;
Το ίδιο έκαναν και οι υπουργοί-τηλεοπτικές πόρνες των προηγούμενων κυβερνήσεων-παρά τις περί αντιθέτου οδηγίες του Σαμαρά.
Αυτό δείχνει και την αδυναμία του εκάστοτε πρωθυπουργού να επιβληθεί στους ματαιόδοξους υπουργούς του.
Οταν τούς δίνετε οδηγία να μην ορμήσουν σαν λιγούρια στα κρατικά αυτοκίνητα κι εκείνοι σας αγνοούν, όταν τους ζητάτε να βγάλουν τον σκασμό και να δουλέψουν κι εκείνοι επιλέγουν να μεταβληθούν σε τηλεοπτικές παλλακίδες των καναλαρχών, αυτό εκθέτει κι εσάς αγαπητέ πρωθυπουργέ.
Δεν είναι δυνατόν κε Πρωθυπουργέ, να έχετε σταθεί με δυναμισμό απέναντι στην Μέρκελ, τον Γιούνκερ και την Τρόικα και να μην μπορείτε να επιβληθείτε στο κάθε σαρδανάπαλο που του δώσατε την ευκαιρία να υποδυθεί τον υπουργό.
Επιτέλους δώστε τους μια κλωτσιά και στείλτε τους πίσω στην αφάνεια.
Σταματήστε αυτή την τοξική παρουσία τους στα κανάλια η οποία μολύνει περαιτέρω την αισθητική μας: Δεν μας φτάνουν οι γελοίοι βλαχομπαρόκ τηλεπαρουσιαστές και τα σούργελα που προσλαμβάνουν οι καναλάρχες για να διασκεδάζουν έχουμε και τους Κατέληδες της κυβέρνησής σας, οι οποίοι βάλθηκαν να μηδενίσουν το κοντέρ της ανθεκτικότητός μας στις σκατόφατσες.
Επιτέλους κε Πρωθυπουργέ, μαζεύτε τα σούργελα, τους υπουργούς σους, από τα κανάλια...
Μετά Τιμής

Δεν υπάρχουν σχόλια: