Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

Το κοντρόλ του Μελισσανίδη και η απάντηση του Τσίπρα (vid)

Το κοντρόλ του Μελισσανίδη και η απάντηση του Τσίπρα (vid)Σε όλες τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, παρ΄ ότι θεωρούμε πως έστω και στο ελάχιστο είναι “πειραγμένες”, εν τούτοις σε όλες εμφανίζεται πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το πρώτο κόμμα. 
Μια παγιωμένη πρωτιά από χρονικό διάστημα πριν από τις ευρωεκλογές του Μαΐου 2014. 
Από εκεί και μετά το μόνο ενδιαφέρον των δημοσκόπων εστιάζεται στην τελική διαφορά που θα προκύψει μεταξύ του ΣΥΡΙΖΑ και του δεύτερου κόμματος της ΝΔ.
Ωστόσο, το ζητούμενο είναι αν τελικά μπορεί να συμβεί το όποιο “προεκλογικό ατύχημα”...
που θα μπορούσε να στερήσει την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ και το μπόνους των 50 εδρών! 
Απόλυτο πιστεύω μας, πως αυτό μπορεί να συμβεί, μόνο εάν ο ΣΥΡΙΖΑ στο εναπομείναν μικρό χρονικό διάστημα μέχρι την 25η Ιανουαρίου 2015, θελήσει να “αυτοκτονήσει”. Δηλαδή, να υποπέσει σε τέτοια πολιτικά λάθη που θα αναγκάσει μέρος των πολιτών να τον καταψηφίσει.

Ένα τέτοιο μεγάλο πολιτικό “ατύχημα” είναι ήδη προ των πυλών και ακούει στο όνομα “κατασκευή γηπέδου ΑΕΚ”.
Η απερχόμενη κυβέρνηση ψήφισε Νόμο που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως για το Νέο Ρυθμιστικό σχέδιο Αττικής που προβλέπει την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΠΑΕ ΑΕΚ στο φυσικό χώρο της, τη Νέα Φιλαδέλφεια.

Όμως, απέναντι σ΄ αυτήν την κατασκευή τίθεται ο νέος Δήμαρχος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας, Άρης Βασιλόπουλος που εκλέχθηκε υποστηριζόμενος από το ΣΥΡΙΖΑ. Ο εν λόγω λοιπόν, “νεόκοπος” στην πολιτική Δήμαρχος προφανώς θεωρεί πως είναι η ευκαιρία της ζωής του, παίζοντάς το “επαναστάτης” να δημιουργήσει μέσω της δημόσιας προβολής που παίρνει η οριζόντια και κάθετη άρνησή του στην κατασκευή του γηπέδου, και να οικοδομήσει ένα λαμπρό πολιτικό μέλλον.
Όμως, λογάριαζε χωρίς τον ξενοδόχο που στην προκειμένη περίπτωση είναι η μεγάλη αντίδραση που έχει δημιουργηθεί από τους φιλάθλους της ΑΕΚ και ακόμη πιο συγκεκριμένα από την σκληροπυρηνική συνδεσμική οργάνωση “Original 21”.
Η “Original 21” προ ημερών δημοσίευσε ανοικτή ανακοίνωση – πρόκληση προς τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, όπου του ζητά άμεσα να πάρει δημόσια και ξεκάθαρη θέση το κόμμα του στην κατασκευή του γηπέδου, προκειμένου να γνωρίζουν τη θέση αυτή πριν προσέλθουν να ψηφίσουν στις κάλπες οι 1,5 εκ. Ενωσίτες.
Το διακύβευμα της ανακοίνωσης της “Original 21” είναι ξεκάθαρο: «Ή είστε μαζί μας ή είστε απέναντί μας». Επιπρόσθετα, ήδη έχει δημιουργηθεί από φιλάθλους της ΑΕΚ, σελίδα στο Facebook και η οποία έχει τίτλο: 
«Όχι στο ΣΥΡΙΖΑ η “Αγιά Σοφιά” είναι η αιτία».
Προφανώς όμως, ο Αλέξης Τσίπρας δεν αποκωδικοποίησε σωστά όλα τα παραπάνω.




Το κείμενο είναι απόσπασμα από ανάρτηση του κ. Παναγιώτη Αποστόλου - Επικεφαλής κόμματος “Ελλήνων Πολιτεία”

Δεν υπάρχουν σχόλια: