Σάββατο 27 Δεκεμβρίου 2014

Επιλέξαμε τις 9 πιο σέξι γυναίκες του 2014 - [Βίντεο]

KATE UPTON

Κάνοντας τον απολογισμό της χρονιάς δεν θα μπορούσαμε να μην αναφέρουμε όλα αυτά τα κορίτσια που πασχίζουν για να δώσουν μία ερωτική νότα στην καθημερινότητά μας. 

Ο Κώστας Μαυραγάνης και η Κατερίνα Νανοπούλου, μετά από παρότρυνση της δεύτερης (αν μπορείτε να το πιστέψετε- ο Μαυραγάνης ήθελε δήθεν να κρατήσει χαρακτήρα- και καλά τώρα, χρειάστηκε 1,78 δευτερόλεπτα για να πειστεί) σχολιάζουν τα 9 πιο σέξι κορίτσια του 2014...

Τζένιφερ Λόρενς
ΚΜ: Εντάξει, φέτος ήταν αδιαμφισβήτητα η χρονιά της Τζένιφερ Λόρενς, τόσο από πλευράς blockbusters (Hunger Games και X-Men είναι αυτά) όσο και στο πλαίσιο της διάσημης πλέον υπόθεσης διαρροής των προσωπικών φωτογραφιών της. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, το Ίντερνετ κόντεψε να γκρεμιστεί μόλις έγινε γνωστό ότι οι γυμνές φωτογραφίες της είχαν «χακαριστεί».
Είναι ψηλή, είναι ξανθιά, είναι...self styled, ε, όπως και να έχει δικαιωματικά βρίσκεται στη λίστα με τις εννιά πιο σέξι γυναικείες παρουσίες της χρονιάς που μας πέρασε.
Κ.Ν.: Φέτος ήταν η χρονιά της, αν και όχι με την καλή έννοια αφού οι γυμνές της φωτογραφίες που διέρρευσαν στο διαδίκτυο την έφεραν, χωρίς να το θέλει, στο προσκήνιο. Αυτό το κορίτσι το συμπαθώ και μου αρέσει! Όχι μόνο γιατί τρώει τούμπες σε διάφορα βραβεία και σηκώνεται ατάραχη και χαμογελαστή, όχι μόνο επειδή αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με χιούμορ αλλά επειδή είναι και όμορφη και ταλαντούχα και έξυπνη. Και φυσικά επειδή είναι ένα πραγματικό κορίτσι με καμπύλες και δεν ντρέπεται καθόλου γι' αυτό.
Πενέλοπε Κρουζ
ΚΜ: Εγώ για να είμαι ειλικρινής δεν θα την έβαζα, αλλά είχαμε παρέμβαση εκ των...άνωθεν επειδή θεωρείται αισθησιακή και επειδή επελέγη Sexiest Woman Alive (2014) από το Esquire. Εντάξει, δε λέω, ωραία γυναίκα είναι, αλλά δεν θα την έβαζα στην ίδια «λίγκα» με άλλα «μεγαθήρια» που υπάρχουν στη συγκεκριμένη κατηγορία. Όλα κι όλα.
Κ.Ν.: Η Πενέλοπε καλό κορίτσι, αλλά όχι και η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς, όπως την είχε ανακηρύξει και το Esquire. Σε αυτό το σημείο νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου Κώστα, αλλά όταν έρχεται εντολή από την αρχισυνταξία της HuffPost Greece για να μπει στη λίστα, εμείς δεν θα μπορούσαμε να διαφωνήσουμε. Οπότε το μόνο που θα πω είναι ότι η Πενέλοπε μεγαλώνει με χάρη και παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα, απλά όχι και η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς!
Μίλα Κούνις
ΚΜ: Ε, τώρα μάλιστα. Το όνομα κάτι έχει πιστεύω, εγώ δύο «Μίλες» ξέρω στη show business και οι δύο είναι από άλλον γαλαξία. Ο λόγος φυσικά για τη Μίλα Γιόβοβιτς και την παρούσα Μίλα Κούνις, η οποία εκτός του ότι...τέλος πάντων, οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, είναι και «geek-άκι» (βασικά τεράστιο geek, αλλά τέλος πάντων) , οπότε την αγαπάμε ακόμα περισσότερο. Την περιμένω στο «Jupiter Ascending» στον ρόλο της καθαρίστριας – που – δεν- ξέρει – ότι- της- ανήκει- ο – θρόνος – του – Γαλαξία. Άμα ήταν για τη Μίλα πήγαινα κι εγώ να πολεμήσω εξωγήινους, όχι να μας το παίζει μάγκας ο Τσάνινγκ Τάτουμ. Σιγά τη θυσία. Και η αλήθεια είναι ότι όσα χρόνια και αν περάσουν, ε εκείνο το Black Swan δεν θα σταματήσει να μας «στοιχειώνει».
ΚΝ: Η Μίλα Κούνις φέτος, λόγω εγκυμοσύνης έκανε ένα μικρό διάλειμμα από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά στο δικό μου μυαλό παραμένει μία πολύ σέξι γυναίκα, μητέρα πλέον. Αυτά τα μάτια και αυτό το χαμόγελο είναι αρκετά για να της πω «Μίλα, μίλα μου για εσένα»! Κάτι παραπάνω θα ξέρει και ο Άστον Κούτσερ που την ερωτεύτηκε.
Κάντις Σουέινπολ
ΚΜ: Ομολογώ ότι δεν την γνώριζα, και το μόνο που έχω να πω για την περίπτωσή μου είναι...ντροπή αίσχος και όνειδος. Κατερίνα, σε ευχαριστώ για τα φώτα σου. Αρκετά έγραψα για την κοπελιά, επιστρέφω στο Google.
Κ.Ν.: «Η Κάντις, ποια;;», αναφώνησε ο Κώστας όταν του είπα να την βάλουμε στη λίστα με τα πιο σέξι κορίτσια, αλλά μόλις του έδειξα την φωτογραφία της, δεν έφερε καμία αντίρρηση. Και πώς να φέρει, δηλαδή, αφού το κορίτσι είναι μοντέλο της Victoria Secret, οπότε μάλλον ξέρει το μυστικό για να τρελαίνει τον αντρικό πληθυσμό. Ας μιλήσει καλύτερα ο ειδικός Κώστας Μαυραγάνης πάνω σε αυτό το θέμα.
Kιμ Καρντάσιαν
ΚΜ: Αυτό το πράγμα που κάνουν οι Καρντάσιανς στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού αδυνατώ να το καταλάβω, καθώς δεν έχω κατανοήσει ακριβώς ακόμα τι κάνει η Κιμ και η οικογένειά της και έχουν πλουτίσει. Επίσης, ποτέ δεν την θεώρησα ακριβώς...σέξι. Θέλω να πω, έχει να κάνει με το σεξ με την...ευρεία έννοια του όρου, και ομολογουμένως, αυτές οι φωτογραφήσεις κτλ που έκανε/ κάνει έχουν να κάνουν με πολύ βασικά ένστικτα του ανθρώπινου είδους (τι γράφω θεέ μου), αλλά όπως και να έχει, από εδώ, από εκεί, δεν γίνεται να γίνει συζήτηση για τις πιο σέξι γυναίκες του 2014 και να μην αναφερθεί το όνομά της, οπότε κάνω την καρδιά μου πέτρα και την βάζω στη λίστα. Περιμένω ρουκέτες από πλευράς της Κατερίνας επ' αυτού. υ.γ: Εκεί επάνω προσγειώνεις αεροπλάνο.
Κ.Ν.: Τι κακό μας έχει βρει με αυτή την Κιμ. Τουλάχιστον όσο ήταν έγκυος, έκανε μία αποχή από τις σέξι φωτογραφίσεις και καταφέραμε να πάρουμε κι εμείς μια ανάσα. Ενάμιση χρόνο μετά τη γέννηση του τέκνου της, έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και επέστρεψε πιο δυναμικά από ποτέ με την γνωστή πλέον φωτογράφιση που έκανε για το περιοδικό PaperMag. Τι να σας πω... εμένα μου αρέσουν πολύ οι ζουμερές γυναίκες και είμαι υπέρμαχος της καμπύλης, αλλά το σώμα της συγκεκριμένης μου φαίνεται απλά περίεργο. Κάτι δεν μου κολλάει καλά με τις αναλογίες και είναι τόσο συχνά στα περιοδικά που δεν μου κάνει πλέον καμία εντύπωση.
Κέιτ Άπτον
ΚΜ: Now we're talking που λένε και οι Αγγλοσάξωνες! Η εξ Αμερικής ορμώμενη χυμώδης ξανθιά έχει σαρώσει τα πάντα στο πέρασμά της: η 22χρονη Sexiest Woman Alive βάσει του People (beat that, Πηνελόπη Κρουζ) πέρα από τα ευκόλως εννοούμενα και προφανή αξίζει εύσημα απλά και μόνο επειδή στο παρελθόν έχει πάει και έχει κάνει φωτογραφήσεις με μπικίνι στη Ανταρκτική και σε συνθήκες έλλειψης βαρύτητας. Καιτούλα, σε αγαπάμε.
Κ.Ν.: Ψηφίστηκε η πιο σέξι γυναίκα της χρονιάς από το περιοδικό People και νομίζω ότι όλοι βλέπουμε ότι ξεχειλίζει ερωτισμό. Τόσος ερωτισμός που δεν ξέρει πώς να τον μαζέψει. Αντικειμενικά κούκλα, δεν έχω τίποτα κακό να πω, γιατί βλέπω ότι θα πέσεις να με φας Κώστα. Άλλωστε, αν όλοι συμφωνείτε ότι είναι η πιο σέξι γυναίκα για το 2014, ποια είμαι εγώ που θα φέρω αντίρρηση.
Μάργκο Ρόμπι
ΚΜ: Από πού να αρχίσεις και πού να τελειώσεις. Πριν τον «Λύκο της Γουόλ Στριτ» δεν την ξέραμε. Μετά την έμαθαν και οι γάτοι. Η ξανθιά που έκανε τον Λεονάρντο ντι Κάπριο να σέρνεται στα πατώματα (αν ήμασταν εμείς που είμαστε και κοινοί θνητοί θα τα είχαμε καταφέρει να φτάσουμε ακόμα πιο κάτω) έκανε τους πάντες να παραμιλάνε: δεν νομίζω ότι υπήρχε αρσενικό που μετά τη λήξη της ταινίας βγήκε και δεν είπε «ρε παιδιά ποια είναι αυτή; » (ή κάτι ανάλογο τέλος πάντων). Οι υπόλοιποι προφανώς και έψαξαν και βρήκαν κατά τη διάρκεια της ταινίας.
Κ.Ν.: Επέμενε ο Κώστας να μπει στη λίστα και βρήκαμε μπελά! Τέτοιος ενθουσιασμός που θα την βάλει φόντο στον υπολογιστή του (αν δεν το έχει κάνει ήδη). Και δεν τον αδικώ αφού η κοπέλα είναι αναμφισβήτητα κούκλα! Δεν έχω λόγια.
Κέλι Μπρουκ
ΚΜ: Hail to England! ΖΗΤΩ Η ΑΓΓΛΙΑ! Enough said. Δείτε το ημερολόγιό της για το 2015. Τι να γράψω εγώ...
Κ.Ν.: Μόλις διάβασα την παρακάτω περιγραφή για την Κέλι Μπρουκ κατάλαβα την εμμονή των αντρών με αυτό το κορίτσι. Η Κέλι, που λέτε, πρόσφατα παραδέχτηκε ότι υπήρξε «άτακτη» μπέιμπι σίτερ στα νεανικά της χρόνια. Το λέω σε περίπτωση που ψάχνετε να προσλάβετε. Κρίμα Κώστα που δεν έχεις ακόμα απογόνους να δώσεις δουλειά σε ένα νέο κορίτσι. Προσωπικά δεν θα την έβαζα στις 9 πιο σέξι γυναίκες για το 2014, αλλά αναγνωρίζω ότι έχει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να μπει σε μία τέτοια λίστα.
Σκάρλετ Γιόχανσον
ΚΜ: Σκάρλετ. Σκάρλετ. Σκάρλετ. Έγινε πρόσφατα μαμά, και κάποιοι/ες θεωρούν ότι αυτό αφαιρεί από το sex appeal της. Έχω να πω ότι πλανώνται πλάνη οικτρά. Το Lucy ήταν όπως πρέπει να είναι το 50% των ταινιών: μια ταινία γύρω από τη Σκάρλετ Γιόχανσον. Επίσης, δεν καταλαβαίνω τι περιμένουν εκεί στο Χόλιγουντ και δεν έχουν γυρίσει ακόμα stand alone ταινία Marvel με την Black Widow. Και για να κλείσω, έχω να πω ότι αν θα ήθελα κάποια στιγμή το σενάριο μιας ταινίας να γίνεται πραγματικότητα, αυτό θα ήταν το Under The Skin: μια εξωγήινη με τη μορφή της Σκάρλετ Γιόχανσον έρχεται στη Γη για να κάνει σεξ με όσους περισσότερους άνδρες μπορεί. Ε ναι κύριοι. Αυτές είναι εξωγήινες εισβολές που θέτουν πραγματικά σε κίνδυνο την ανθρωπότητα, όχι του Independence Day (αλλά τουλάχιστον θα πάμε ευτυχισμένοι).
Κ.Ν.: Ξέρω ότι δεν θα συμφωνήσουν πολλοί μαζί μου, αλλά είναι μία γυναίκα που έχει όλο το πακέτο. Και καλή ηθοποιός, και όμορφη και σέξι και γλυκιά. Σκάρλετ, σε αγαπώ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: