Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Πυρ ομαδόν κατά Γιώργου Παπανδρέου - Τι δηλώνουν πρώην υπουργοί του

Πυρ ομαδόν κατά Γιώργου Παπανδρέου -Τι δηλώνουν πρώην υπουργοί τουλάχιστον

Η απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου να ασκήσει δριμύτατη κριτική κατά του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και της κυβέρνησης, μετά το ζήτημα Μπαλτάκου, οδήγησε πρώην υπουργούς της δικής του κυβέρνησης να στραφούν εναντίον του.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Λοβέρδος υποστήριξε πως θα πρέπει ο Αντώνης Σαμαράς να ενημερωθεί για το πρόβλημα που προέκυψε και όταν θα είναι έτοιμος να δώσει εξηγήσεις. 
Ωστόσο, τόνισε πως όσοι σήμερα κάνουν δηλώσεις για άλλα πράγμα και όχι γι' αυτές τις εξηγήσεις, η συμπεριφορά τους είναι εκτός λογικής.
Στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι...
δηλώσεις της Ευης Χριστοφιλοπούλου, η οποία μιλώντας στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενη στην ανακοίνωση του κυρίου Παπανδρέου είπε «με το παρελθόν δεν ξεκινάμε καινούργια σελίδα». Συγκεκριμένα υποστήριξε «η κεντροαριστερά χρειάζεται ανανέωση. Σέβομαι την πορεία καθενός, αλλά οι νέες σελίδες γράφονται και με νέους ανθρώπους, με το παρελθόν δεν ξεκινάμε καινούργια σελίδα».
Αναφερόμενη στον Τάκη Μπαλτάκο η κ.Χριστοφυλοπούλου είπε «Είχαμε κατ' επανάληψη θέσει θέμα Μπαλτάκου (σ.σ ως ΠΑΣΟΚ). Είχαμε ξεσηκωθεί όλοι για το περίφημο θέμα του γένους (σ.σ της εισαγωγής μόνο των Ελλήνων) στις στρατιωτικές σχολές. Το λιγότερο ήταν η απομάκρυνση του, έπρεπε να είχε γίνει νωρίτερα. Ας γίνει τώρα έστω η απομάκρυνση κάθε δεξιού σταγονιδίου από όλο το φάσμα του κράτους. Για να συνεχίσουμε όσο μπορούμε και να σταθεροποιηθεί η κυβέρνηση πρέπει να φύγουν τα σταγονίδια».

iefimerida.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: