Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Το ένα κάζο μετά το άλλο!

Το ένα κάζο μετά το άλλο!

Το φυσάνε και δεν κρυώνει στο λιμάνι, καθώς το ένα κάζο διαδέχεται το άλλο 

με τους ερυθρόλευκους να μην μπορούν να διαχειριστούν τη μία ήττα μετά την άλλη, 

είτε όσον αφορά το ποδόσφαιρο είτε τα ερασιτεχνικά τμήματα. 

Μελισσανίδης και Κοτσάτος έχουν βαλθεί να τρελάνουν την ομάδα του Πειραιά που επιμένει να βάλετε κατά πάντων χωρίς φυσικά να παίρνει κανείς την ευθύνη
Από την πρώτη στιγμή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανακοίνωσε την ενασχόληση του με την ΑΕΚ, στον Πειραιά σήμανε συναγερμός και όχι... άδικα. Ο Τίγρης, από την αρχή έδειξε τις προθέσεις του, ωστόσο θέλησε να καθησυχάσει τους ερυθρόλευκους, λέγοντας τους ότι θα τους ειδοποιήσει όταν θα πρέπει να... πανικοβληθούν...



Βέβαια, στο λιμάνι δεν το κατάλαβαν. Υποτίμησαν τον επικεφαλής της Ένωσης και εκείνος χωρίς πολλές φαμφάρες αποφάσισε να ξεκινήσει την αντεπίθεση μέσα από το σπίτι τους.

Πρώτο κάζο, στις αρχές Ιουλίου, όταν ανακοινώθηκε ότι η πρώτη τοποθέτηση του Δημήτρη Μελισσανίδη για τις κινήσεις του αλλά και η παρουσίαση των διαρκείας της ΑΕΚ θα γινόταν στο Ναυτικό Όμιλο στον Πειραιά.

Τότε, έπεσαν λυτοί και δεμένοι και με την Αστυνομία σύμφωνη απέτρεψαν την εκδήλωση, η οποία ωστόσο έγινε στα βόρεια προάστεια και έδωσε μια γεύση σε όλους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η συνέχεια ήρθε με την απόκτηση του Πέτρου Μάνταλου, ο οποίος σύμφωνα με τα nonpaper ήταν ήδη στον ΟΣΦΠ, ωστόσο ο ίδιος έδειξε καθαρά την προτίμηση του στην ΑΕΚ, συμφώνησε με την ομάδα και άφησε στα κρύα του λουτρού την ομάδα του λιμανιού. Ανάλογες και οι περιπτώσεις των Κολοβέτσιου και Ανέστη, «απάντηση» της Ένωσης για την... χαμένη τελικά υπόθεση του Αυλωνίτη.

Αφήνοντας στην άκρη τις δύο χορηγίες που έκλεισε ο Μελισσανίδης, αλλά και το θέμα του ΟΠΑΠ, που προκάλεσε απανωτά «εγκεφαλικά» στους ερυθρόλευκους, η τελευταία «αρπαγή» του κ. Καραούζα, πρώην εμπορικού διευθυντή του ΟΣΦΠ, ο οποίος προτίμησε την ΑΕΚ της Γ’ Εθνικής και έπιασε ήδη δουλειά, τους προκάλεσε πανικό ο οποίος εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά μέσω ανυπόγραφου κειμένου, θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το οποίο είναι 100% μηνύσιμο και από πλευράς ΑΕΚ αλλά και Μελισσανίδη, οι οποίοι ωστόσο... δεν ασχολούνται!

Την ίδια στιγμή, και επειδή ΑΕΚ δεν είναι μονο ποδόσφαιρο, στην Ερασιτεχνική έχουν τραβήξει το δρόμο που χάραξε το Τίγρης. Ο Κωνσταντίνος Κοτσάτος άγρυπνος φρουρός των τμημάτων, διεκδικεί όλα τα διακιώματα των ομάδων και μαζί με τον Αλέξη Αλεξίου και τον Γιώργο Κατσαδήμα πήραν μία νίκη, προς το παρόν, εκτός γηπέδων, για τα όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του γυναικείου βόλεϊ στο Ρέντη.

Εκεί η Ένωση αδικήθηκε από τη διαιτησία, ηττήθηκε, ωστόσο μέσα στις αίθουσες των δικαστηρίων κέρδισε το δικαίωμα να αγωνιστεί επί ίσοις όροις ξανά κόντρα στον Ολυμπιακό, με τους ερυθρόλευκους να «βράζουν» από το κακό τους και να απαντούν με ανώνυμες ανακοινώσεις, έναντι εκείνων του Κωνσταντίνου Κοτσάτου, ο οποίος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και υπερασπίστηκε μέχρ τέλους της ομάδα.

Δεύτερη δικαίωση και εκεί που αποτελειώθηκε ο ΟΣΦΠ, η απόρριψη του ΑΣΕΑΔ στην προσφυγή για αλλαγή της απόφασης της ΚΕΔ, την οποία πέρασαν στα... ψιλά γράμματα για να αποφύγουν ακόμα ένα κάζο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: