Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Κεδίκογλου: «Έχουν συλληφθεί και έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες της Marfin. Άλλα έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι» - Video


Και πως ο ΣΥΡΙΖΑ από κόμμα αντιεξουσιαστών... θα γίνει κυβέρνηση εξουσιαστών.

Σε μια συνταρακτική αποκάλυψη, (εμείς στο Ε Μ ΠΡΟ Σ  σας το είχαμε πει από τις 2 Οκτωβρίου ότι:  Ξεκινά η επίθεση και στο άλλο άκρο: "Ξέρουμε τους δολοφόνους της Marfin" )
προέβη μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.
Ερωτώμενος από τον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί η κυβέρνηση δεν δείχνει τον ίδιο ζήλο που έδειξε για την Χρυσή Αυγή και στην περίπτωση των φονιάδων της Μαρφίν, απήντησε ως εξής:


«Σε ότι αφορά την Μαρφίν, έχουν συλληφθεί οι 3 δράστες, έχουν αναγνωριστεί από μάρτυρες, έχουν ταυτοποιηθεί, κι έχουν αφεθεί προσωρινά ελεύθεροι.
Αυτή την πληροφόρηση έχω, από επίσημες πηγές…»
.
Γιατί τους έχουν αφήσει «προσωρινά» (ουδέν μονιμότερον του προσωρινού…) ελεύθερους; 
Προφανώς, για «να είναι ενιαίο το μέτωπο απέναντι στους νεοναζί» (όπως ήταν και ο τίτλος της παρουσίας του στο κανάλι)!!!..γράφει ο stoxos.gr..



Άραγε,μετά το ενιαίο μέτωπο...σε ποιους θα είναι απέναντι?

Από αντιεξουσιαστές..εξουσιαστές.
Θυμηθείτε αυτό..
Μόλις τελειώσουν με την Χ.Α..υπάρχουν επόμενοι στόχοι.
Και ανάμεσα στους στόχους είναι και ένα μικρό κόμμα ακτιβισμού και διαμαρτυρίας.
Και από ότι έμαθα αργά χτες το βράδυ,θα είναι και με τις ευλογίες της αντιπολίτευσης,που θέλει να απογαλακτιστεί τελείως από σύνδρομα και τακτικές του παρελθόντος (αντιεξουσιαστές-ακραίες συνιστώσες-ακτιβισμός-επεισόδια)...γιατί πολύ απλά δεν ταιριάζει σε προφίλ κόμματος εξουσίας...να δείχνει εξωτερικά δόκτορ Τζέκιλ και μέσα του να κρύβει έναν μίστερ Χάιντ.



Δεν υπάρχουν σχόλια: