Δευτέρα 20 Αυγούστου 2012

Ο Τράγκας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ.. με νέο κτύπημα!

Τι έγραψε στο facebook για τους... Μάγια! 
Ο Γιώργος Τράγκας, σήμερα, θυμήθηκε τους Μάγια. Όχι άδικα, όμως, όπως εξηγεί σε ανάρτηση του στο facebook.
Διαβάστε τι έγραψε:
"Εάν συμβούν όσα προφητεύονται στο…. Ημερολόγιο των Μάγια για τις 21 Δεκεμβρίου 2012(!) δεν θα έχει μεγάλη σημασία εάν θα είμαστε εντός ή εκτός της ευρωζώνης και εάν το νόμισμα μας θα είναι το ευρώ, ή η δραχμή. Ούτε φαντάζομαι ότι θα μας απασχολεί στις...
22 Δεκεμβρίου η κ. Άνγκελα Μέρκελ και η ηγεμονική τάση της Καγκελαρίας του Βερολίνου απέναντι στο προτεκτοράτο του βαλκανικού νότου.
Εάν όμως δεν επαληθευθεί το…. σενάριο για την συντέλεια του κόσμου, τότε τα πράγματα θα είναι πολύ ζόρικα για εμάς, γιατί μπορεί να υφίσταται η ευρωζώνη και εμείς να είμαστε εκτός (του κλώτσου και του μπάτσου) και με τις συνθήκες που περιγράφει στο σημερινό άρθρο της η καλή ιταλική εφημερίδα «La Reppublica». 
Δηλαδή με ύφεση 20%, και υποτίμηση 50% !!!  
Όλα αυτά βέβαια συνέβησαν, συμβαίνουν και το πιθανότερο είναι ότι θα γίνουν τσουνάμι, γιατί η ακαταδίωκτοι- μέχρι στιγμής- μεγάλοι ένοχοι, Παπανδρέου και Παπακωνσταντίνου, έκαναν ότι μπορούσαν για να διασωθούν οι τράπεζες ( ξένες και ντόπιες ), οδηγώντας τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και της τρόϊκας. 
Χάθηκε πολύτιμος χρόνος
Έτσι δόθηκε η ευκαιρία ΜΟΝΟ στους ξένους, να αναδιοργανωθούν και να ελαχιστοποιήσουν τους κινδύνους από τα περίφημα τοξικά ελληνικά ομόλογα. Ταυτόχρονα εκχωρήθηκε η εθνική κυριαρχία και με το περίφημο «κούρεμα» (που ούτε διανοούντο να στην αρχή, Παπανδρέου Παπακωνσταντίνου, Πάγκαλος και άλλοι) ΔΙΑΛΥΘΗΚΑΝ τα ασφαλιστικά ταμεία, τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια. 
Οι μεγάλοι ένοχοι, παραμένουν ασύλληπτοι, ατιμώρητοι, ουσιαστικά ακαταδίωκτοι και συχνά πυκνά με προκλητικές δηλώσεις, συνεντεύξεις και άρθρα τους, ή γράφοντας βιβλία, λοιδορούν εκατομμύρια έλληνες και διεγείρουν το κοινό περί δικαίου αίσθημα. 
Όπως μαθαίνω από…. τα πνεύματα του βουνού που με επισκέφθηκαν μετά από καιρό, ο Αντώνης Σαμαράς, έχει διαμηνύσει στους στενούς συνεργάτες του ότι η στρατηγική που θα ακολουθήσει είναι η πάση θυσία παραμονή της Ελλάδος στην ευρωζώνη, γιατί περιμένει σημαντικές αλλαγές το πρώτο 6μηνο του 2013. Δηλαδή αναμένει ότι η κόντρα μεταξύ Βορρά και Νότου, θα οδηγήσει αναγκαστικά στα ευρωομόλογα και σε δομικές αλλαγές της λειτουργίας της ΕΚΤ. «Πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε την επόμενη δόση και να αποφύγουμε τον κίνδυνο εξόδου μέσα στο 2012», λέει στον πυρήνα των στενών συνεργατών του. 
Επίσης μαθαίνω ότι ο Γιούνγκερ αναμένεται να «προειδοποιήσει» τον έλληνα πρωθυπουργό ότι δεν πρέπει να «ξεφύγει» και να δημοσιοποιήσει αιτήματα επιμήκυνσης και χαλάρωσης των συμπεφωνημένων, πριν εφαρμοστούν μία σειρά από μέτρα. Άλλωστε και ο Αβραμόπουλος που θα συναντήσει τον Βεστερβέλε στο Βερολίνο θα κουβεντιάσει μόνο το πλαίσιο των πολιτικών σχέσεων μεταξύ των δύο χωρών και θα αποφύγει οποιαδήποτε συζήτηση επί των οικονομικών μαζί του. Βέβαια η συνάντηση Αβραμόπουλου - Βεστερβέλε θα δώσει την δυνατότητα στον έλληνα υπουργό εξωτερικών να αφουγκραστεί τις γερμανικές διαθέσεις και να τις περάσει στον Σαμαρά.
Βέβαια επειδή τα πράγματα λόγω μέτρων θα εξελιχθούν σε τσουνάμι κάποια στιγμή ο Αντώνης Σαμαράς πρέπει να εξηγήσει περισσότερο τη δήλωση που είχε κάνει σε εμένα και στο Crash, πώς «θα πέσουν από τα σύννεφα οι έλληνες όταν μάθουν πώς φθάσαμε στο Μνημόνιο». Άλλωστε υπάρχει η αίσθηση σε πολλά στελέχη της κυβέρνησης ότι «ο Παπανδρέου γκάστρωσε την κοπέλα (δηλαδή υπέγραψε το Μνημόνιο και έφερε το ΔΝΤ σε Ελλάδα και Ευρώπη) και τώρα καλούμαστε εμείς να το μεγαλώσουμε»…
 
Υ.Γ. Εάν η Ισπανία, που δηλώνει «έτοιμη», προσφύγει σε πακέτο διάσωσης και εγκατασταθούν στην Μαδρίτη οι άνθρωποι με τα ‘’μαύρα κοστούμια’’, ανοίγοντας την όρεξη των αγορών και για την Ιταλία, ίσως ενταθεί και η αρνητική διάθεση των βορείων απέναντι στην Ελλάδα. Ίσως να επιβεβαιωθεί ο Ρουμπινί και άλλοι που προβλέπουν την έξοδο μας εντός των επόμενων μηνών. Υπάρχει όμως και το ενδεχόμενο να επιταχυνθεί η διάσπαση της ευρωπαϊκής νομισματικής ένωσης. Δεν είναι τυχαίο ότι πολυεθνικοί κολοσσοί και τα μεγάλα Funds αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Ελλάδα & την Ευρώπη…. KEEP IN TOUCH…". 
parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: